Wednesday, November 25, 2009

Settle!!! Siap!!!

BY Sis Lin IN 2 comments

Salam semua...

Phewww lotih bebenar ni, sori la ye, hrni Lin mmg bz benar ni, ni pun baru je nak melabuh muntut ni, huhuhuhu nasib gak pg td sempat keluar berpoya2 bersarapan dgn kawan,Midah..huhuhuhu :(
Hrni hari Pak mOOd dtg, so apalagi thgri td rajin la dok mengemas, megelap, membasuh, melipat, mencuci, menyapu & semuanyaaaaa la, sambil di bantu oleh bibik2 yg di import khas dr Taiwan(Naz), India(Yana), dan Pataya(Amat)..hahahahahaha ..
Selesaii semua...rumah dh siap, berkilat2, bersinar2 cermin, fuyooooo tp yg best tu, rasanya semua 'pepel' je skli pandang..hahahahahaha I Likeeee!!!
Now tgh tggu nak pi belanja brg dapo dan beli daun kelapa nak anyam ketupat je...makan 1 rumah 1 ikat, tukang anyam Lin sorg, gilossss sakit pinggang ni....huhuhu


P/S: Maaf la 2-3hr klu sepi je ye, bz tahap Perodua Alza memasuki pasaran..huhuhuhu
*Perlu ke aku tkr itu kete? huwaaaaaaaaaaaaa

2 comments:

  1. Warna tulisan dan latarbelakang tak ngam..
    nak baca blurrr..laa
    Edit sikit..TQ

    ReplyDelete
  2. amboi raya sakan nmpk.mama sambut anak beranak jer lin sbb masih suasana aan exam.so takmoh ganggu mood dia.

    nway salam aidil adha.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah membaca dan beri ulasan/komen..
Sebarang cadangan dan pendapat anda, amat di alu-alukan....
TQ..