Geramnye Mak Long..!!


Salam semua...
EE geramnye Mak Long tgk ko Azza uii..sampai nngis di keje kn dgn Lin td, yg tu ank sedara Lin, namanye Nur Azzarina, cam nama artis lak ek, lama jgk x tgk si tembam ni, tup2 dh makin montel ko ye, Lin x leh tgk bdk kecik, mau di keje kan selagi x melalak, dh nangis bg kt mak dia.. wakakakah..

Tadi tghri mak Lin dtg, dr smlm lg mak dh sms Lin nk dtg dgn adik2 semua, kebetulan ada org nk pasang aircond lak kt uma, jd x dpt ku bayangkn kekecohan yg berlaku tu td, x cukup tangan kaki di btnye Mak Long tau, nasib abg Lin x keje ada kt uma, sampaikn nk snap gambo pun x sempat2, yg ni pun mula2 dtg Lin dh amik, pastu Lin masuk Sgpore jap dgn adik ipar tu,dia nk hntr brg tp x tau nk ikut Tuas second Link sini, so Lin bwk la sat..

Intan call nk dtg sggh uma pun, Lin masih kt Sgpore lg td, sori ye Intan, klu x, dpt jgk Intan rase Laksa Johor Lin tu,keh3..sampai x cukup2 mkn td, rasenye dh byk dh td, tp angin ape ntah, ank2 sedara semua mkn bertambah, tu yg jd abs itu jam jgk..keh3, senang Mak Long cuci periuk..keh3.

Bila semua dh clear, dh blk, apalagi Lin dok kemas le dulu, pastu td kuar sat, gi cari buku sekolah ank2, kjp je terus blk, sori le semua mlm ni x de mood nk chat la, dok update je nih dulu..


P/S:Mood hilang dgn tetiba, nk kena nyorok dlm lemari jgk mcm Ret smlm la..huk3x

Geramnye Mak Long..!! Geramnye Mak Long..!! Reviewed by Sis Lin on Sunday, February 08, 2009 Rating: 5

6 comments:

  1. wah geramnya pak kasawari tgk baby cute ni.. he he..

    amboi smlm masak laksa johor ker.. ermmm tak dpt merasa ler.. hari ni leh gi merasa kat rumah Linn.. he he

    ReplyDelete
  2. mood lin masih nyorok lagi ker tuh :p

    ReplyDelete
  3. Kasawari:Mmg geram org tgk,apa ntah lg dpt pegang cubit2...keh3...lain kali Lin jamu Kasawari semua dgn Laksa Johor yer..

    ReplyDelete
  4. Ako:Keh3..mood dh di halau pegi dh Ako..bt org nk nangis je kan...lemas dok lemari lama2 tuh..wakakah

    ReplyDelete
  5. dh same cam muke maklong dierrr..
    tang senyum tu same.
    hehehe!

    ReplyDelete
  6. Wawa_Nadwa:Itu le,ramai yg dok kate sama dgn muka Sis nih..keh3

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.