Souvenier dr Hong Kong-TQ



Salam semua..

Cantik x? cantikk kan? mmg sangat2 cantik, teruja dan terharu bila dpt gift tu, thankx ye awak, i likee pepel.
Mmg Lin suke sangat2, rasa x sangka plk dpt gift yg mcmtu, ingatkan dpt anak patung ke..muahahahahaha
Ye la semua tau kan Lin mg suke purple, so bg sapa2 yg nak bg hadiah tu/gift kasi le color pepel, tp x kisah le, janji hati mau ikhlas okay!...
Thankx ye wak, nak bg pantun sikit..
Terima kasih daun keladi,
Nnti pi K**** jgn lupa gift lg..
hahahahahahaha..


P/S: Kita pun ada special gift untuk awak, nk tggu jumpa awak jek..

Souvenier dr Hong Kong-TQ Souvenier dr Hong Kong-TQ Reviewed by Sis Lin on Tuesday, April 06, 2010 Rating: 5

2 comments:

  1. mmg kat sana brg2 camni murah
    rugi tak pesan!

    ReplyDelete
  2. pengsan jap ako ada pesanan akhir lagi tu :p wkakkakaa laariiiiiiiiiii

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.