Rambang bijik mata !




Salam semua..

Wehuuu...panas betul kan hrni? klu pekena es kacang ke, cendol ka, perggh sejukk tekak den ni, huhuhu.
So hrni Lin dh ada janji dgn kwn,Ana mau ke Pasar Tiram dok merambu meramba, tp xde le nk menyoping nyee, sekadar jeling2 pandang2 jek, tp tipu le klu xde beli..hahahaha..
Ala sekadar membelek, mencari apa yg ptut jek, Lin hajat nya nak cr inner baju dalam, saje ajak Ana tu meneman, ajak Midah,ada hal plk dia, so dpt le td mencari, biasa le, bila dh nampak, pegang2, survey2, mesti terperangkap, hahaha apalagi, amik jugak le selai dua cuma tudung je, itu pun dek di 'ayat' nye dgn abg misai tu, dia bg harga murah siap % lagi, hahaha, beli baju x la, tp tup tup mata dok terpandang baju sulam labuci tergantung tu, color hijo plk tu, mmg dh kena dah dgn tema MsjBox akan dtg ni 24hb, cantikkk sangat2, tp dok fikir plk..sesuwaiii ka kalau pakai hanya kt Restoran Sate tue? kakakakakakakah..ada dok semua owang tgk perati jek, naya je, jgn le buek malu weiii..hahahahahaha..



P/S: Ermm nasib xde pepel, kalau ada, mau jgk Lin beli td, x kira le mahal ke x, janji puashati..huhuhu..

Rambang bijik mata ! Rambang bijik mata ! Reviewed by Sis Lin on Thursday, April 08, 2010 Rating: 5

No comments:

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.