De'Extreme Blog Contest

TAHNIAH! ANDA ADALAH PEMENANG PERTAMA BAGI PERADUAN DE' XTREME BLOG.
- Komen : Sebenarnya blog ini adalah pilihan antara 3 blog terbaik. Memandangkan pemilik dua blog lagi tu kelihatan busy, so ien pilih Blog Puan Lin sebagai keputusan yang terakhir. Sebuah blog yang mempunyai design dan grafik yg menarik walaupun berlatarkan warna gelap.
:minimo_27::minimo_19:
Salam semua...
Hrni pg2 lg lin di kejutkan dgn 1 kejutan,mulanye CT sms bg congrats dpt tmpt per-1,so lin tertnya2 congrats ape?CT bgtau lin menang peraduan "De'Extreme Blog" dr Ein-muncet..Wah mmg terkezut,bukak email baru tau,ucapan 'TAHNIAH' dr Ein dan email claim hadiah2 tu....sebenarnye mmg x sangka dpt, coz lin baru lg berblogging ni,lgpun smlm baru lin tau yg Ein ada bt peraduan ni,so terima kasih byk2 bt Ein dan JomHosting kerana memilih blog lin sebagai pemenang...Muahhhh!
Dan bt kekawan semua thanks a lot kerana byk memberi idea,nasihat,kritikan dan sokongan serta perjuangan utk trus berblog..
:minimo_29:

P/S:Lin juga ingin berkongsi kemenangan dgn Fazlikhan kerana dia lah paling byk memberi idea dan redesign kt blog lin,thanks Faz..

16 comments:

  1. tahniah lin ! no 1 lagi tu..bukan senang nak dpt no 1..tapi blog ni mmg cun dan jelita..mcm tuan dia jugak...ekeke

    ReplyDelete
  2. kita datang bertandang ni pun nak ucapkan tahniah buat kak lin...

    ReplyDelete
  3. tahniah kak lin....

    muehhehehe....(^_^)

    ReplyDelete
  4. Congrats on the achievement!

    Just stopped by to thank U for being a follower of my blog.

    Keep on writing. Share those thoughts.

    ReplyDelete
  5. pertama sy jealous
    kedua tahniah
    ketiga... nanti nak fikir
    huhuhu

    ReplyDelete
  6. wann..tahniah..:)

    sgt hepi mendengarnye..

    tahniah kak lin..

    ReplyDelete
  7. yahoooo... tak sangke lak leh mng... hik3... xper2.. sy pun trut rse bangge.. hik3... len kali leh wat lg yewr....

    ReplyDelete
  8. Wah! hebatlah Lin.. Tahniah Lin..Walaupun baru berblogging tapi Lin hebat..

    ReplyDelete
  9. wah.. tahniah.. ermmm lin mmg aktif skrg berblog.. he he..

    ReplyDelete
  10. xpe.. ien komen ikut pandangan ien jaak.. xsmestinya semua betoi uhuk

    ReplyDelete
  11. mccutcheon loaded alleviation structural headlines ascii latencies ambitious ileus italy kdksa
    lolikneri havaqatsu

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..