Breaking

Sunday, February 08, 2009

3 Bujang Teruna.


Salam semua...
Ada sapa2 nk berkenalan?? Sila isi borang dulu yer...keh3, Cute2 je kan, dr kiri: Ammar, Ridzuan, Aiman, yg Ammar&Aiman tu ank2 Kasawari, smlm kan derang dtg uma Lin lepak, tghri kita gi mkn Nasi Ayam Penyek kt Bestmart tu, sampai uma Lin, Kasawari ikut abg Lin gi hntr TV repair, so Lin dn Linda lepak le kt uma, ank2 semua sronok semua main PSP game tu..

Sampai je Abg dn Kasawari dgn TV yg dh repair tu, Lin dn Linda gi beli roti canai kt Res Sabiha, uii Aiman suke betul dgn roti telur, yg kelakar tu siap bercerita2 nk kawin kn kucing Sheiro dia dgn kucing Lin si Colat tu, mmg gelak dgn cerita dia tu, ada je idea dia..keh3..Kasawari dgn abg sibuk membetulkn speaker TV tu, sekali Lin suruh Kasawari tgk kn laptop Lin tu,keh3, mlm tu plk channel Astro Boxoffice tgh main cite hantu, 'Tali Pocong Perawan', ha time ni si bujang 3 org ni dok nyorok kt belakang dinding tu, takut rupanye..adehh mmg kelakar betul aksi derang nih...

Jgn kate budak2 tu, mak bdk pun takut jgk, lg2 si Linda dgn Yana, keh3 aku pun sama jgk, wakakah..ee seram la cite nye, dok terkezut2 di bt nye, mau x leh tido mlm kang...x abs lg cite tu, Kasawari dn Linda semua beransur pulang, terima kasih ye bt Kasawari dn Linda, free nnti kita jumpa lg..


P/S:Klu x de Kasawari tu, mgkin Lin kut jd mangsa angkt TV yg gedabak berat tu, keh3..

2 comments:

  1. mmg lawak tengok diaorg ni takut tgk pocong.. he he.. tuler .. lain kali leh dtg tgh malam tgk midnite kat sini.. he he

    ReplyDelete
  2. Kasawari:Ank2 takut,apa lg mak2 bdk tu..keh3,jom di persilakan,dtg je la bwk bantal semua yer..

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..