"Selamat Pengantin Lama".



Salam semua...
'Selamat Penganti Lama'..keh3, nape? x prcaya ke? iye.. si Kasawari dan Linda la tu, hrni mmg dh berjanji dgn Kasawari nk dtg uma dia, bkn nye ape, suami Lin belum pernah lagi sampai sana jd hrni kan cuti so kita pun pi serang le ke sana, wah bkn main lagi tu, siap import mak mertua utk memasak lg tu, Lin di jemput makan tghri di skli, adik2 Linda pun ada dtg juga sekali td, rupa nye mmg Linda dn adik2 tu kuat ketawa la,keh3..menu tghrinye siput sedut masak lemak, ikan mayung masak asam pedas, ikan greng, sayur bayam air, dn air bermacam perisa..keh3, mmg power giler sehh, air tangan Linda dn di bantu oleh mak mertua Kasawari, keh3..

Lps mkn je, kita dok lepak2 sembang, x di sangka si Kasawari tu dok bkk rewind CD video majlis perkahwinan dia dgn Linda tu, wah bkn main lg tu, tp kurus la si Kasawari dgn Linda tu, malu2 lak tu, mmg cntik pasangan pengantin tu,mcm hero Hang Jebat dh tu, yg Linda mcm Putri Hang Li-Po,..keh3, cuma x sangka lak Lin blogger per-1 yg tgk CD video perkahwinan dia tuh...keh3..dlm kul 2pm kitaorg bergerak ke rumah baru Linn di Taman Kangkar Pulai, Linn jemput dtg ke rumah dia, ni baru 1st time nk jumpa Linn nih, mak Linda dn adik2 nye pun keluar bersama nk blk ke Sibol..


P/S: Terima kasih bt Kasawari dn Linda, sedap2 masakan nye tu, mmg favorite Lin ikan mayung tu..TQ

8 comments:

  1. sempat dia amik gambar kat tv tu ek.. tu kira eksklusif tu.. blogger lain pun tak tengok lagi tu.. walaupun dah ditawarkan berjuta2 ringgit.. he he..

    terima kasih ler sudi singgah rumah lagi.. apa lagi first time abang lin datang.. jgn erik eh datang.. pasni kita masak ikan duyung plak.. he he

    ReplyDelete
  2. sesi tayangan eksklusif... bukan semua orang boleh tengok tu. :D

    ReplyDelete
  3. Kasawari:Keh3..pahlawan melayu tu dn wirawati melayu..keh3,sama2 juga bt Kasawari..mmg sedap semua masakan tu,abg pun ckp gak tu...

    ReplyDelete
  4. Tok Nabe:Mmg betul..exclusif tu,tp best gak ye dpt tgk cd kawin kita yg lama...keh3

    ReplyDelete
  5. siput sedut masak lemak cemut ske....makan saje pun layannn sambil tgk tv sambil sedut.hahaha/tp ikan mayung tu xpenah dengo plak

    ReplyDelete
  6. Cemut:Ermm sedap kanSis pun suke tu..lg pedas lg sedap..slurppp.
    Ikan mayong tu species ikan duri jgk tu,cuma ikan mayong ni lg sedap dr duri..

    ReplyDelete
  7. hehehe. comel je. selamat pengantin lama. first time dengar nih :D

    ReplyDelete
  8. Farah Aminuddin:Mmg comeii kan,keh3,sbb dh kawin 2thn dah,pengantin lama la tuh..hehe.

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..