Hampeh Menunggu Kau!!!!

6/25/2009 07:33:00 PM

Salam semua...
Aduhhh macam menunggu buah durian gugur je tau, hrni ntah kenapa dok sakan pg td YM tup tup, mati lak offline, ingat kan ke streamyx le bt hal kan, so call le 100, x pasal2 kan, streamyx jgk le yg kena..hahahaha maaf le...
So ptg td org TM repair tu dtg, check punya check hahahahahah modem aku le yg dh kondem, adeiii malu nye weiiii, ha skrg dh oke, kena tkr le yg lama balik, yg Aztech wireless tu dok pi nk hntr repair tp ingat nk simpan je le, Lin nk gi TmPoint je dftar wireless nye kan, abs cite..
Lepas ni dh boleh tenet sampai lebam..hahahahaha..ehem ehemm ada yg windu aku x hrni? wakakakakakah


P/S: Baru 1hr x tenet ishhh macam2 cite dok terlepas ek....issh isshh isshhh...


You Might Also Like

1 Orang Komen

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.