Ko Kenyang x Ret? Hehehehe

7/04/2009 06:02:00 PM


Salam semua...

Malam smlm, Lin ada sikit rajin nak masakkan utk tetamu Lin tu,hehehe..ala masak yg simple2 aje, tp kalo makan mmg berbaloi le, ye ke Ret? hahahaha, ko kenyang x?ermmm
So kami makan beramai2 sambil borak isu gossip semasa, ishhh ada x yg tersedak2 smlm?muahahahahahaha..
Lepas makan kami lepak depan tv, agak lewat jgk la baru kami keluar smlm, kami ke Angsana, skjp je, baru perasan jam dh kul 9.40pm, so byk kedai dh mula nk tutup,hehehehehehe..
Jdnye kami terus balik dan melayan tv kt uma, hubby baru blk keje, mandi,borak2 jap, bdn penat terus tido je, so Lin dan Ret duduk borak2 kosong dan berisi bersama.....he3x..
Korang nak bc lg? klik sini...



P/S: Terkilan jgk x dpt tido dgn ko Ret,hahahahahahahah



You Might Also Like

1 Orang Komen

  1. xpe ako dah puas tido ngan anak ko.. jadi laaa muahahahaha :-D

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.