Saturday, July 04, 2009

Ko Kenyang x Ret? Hehehehe


Salam semua...

Malam smlm, Lin ada sikit rajin nak masakkan utk tetamu Lin tu,hehehe..ala masak yg simple2 aje, tp kalo makan mmg berbaloi le, ye ke Ret? hahahaha, ko kenyang x?ermmm
So kami makan beramai2 sambil borak isu gossip semasa, ishhh ada x yg tersedak2 smlm?muahahahahahaha..
Lepas makan kami lepak depan tv, agak lewat jgk la baru kami keluar smlm, kami ke Angsana, skjp je, baru perasan jam dh kul 9.40pm, so byk kedai dh mula nk tutup,hehehehehehe..
Jdnye kami terus balik dan melayan tv kt uma, hubby baru blk keje, mandi,borak2 jap, bdn penat terus tido je, so Lin dan Ret duduk borak2 kosong dan berisi bersama.....he3x..
Korang nak bc lg? klik sini...



P/S: Terkilan jgk x dpt tido dgn ko Ret,hahahahahahahah



1 comment:

  1. xpe ako dah puas tido ngan anak ko.. jadi laaa muahahahaha :-D

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com