Macam Ulaq Salin Kulit,Hahahaha

7/05/2009 08:48:00 PM


Salam semua...

Ptg smlm lps blk dr kenduri, kitaorg dok lepak2 la kjp, pastu Lin bt menu utk ptg, 'jemput-jemput ikan bilis udang kering geragau',hehehe panjangnye nama...skli mkn dgn sambal kicap, makk aii punye pedasnyee lada, berapi lidah masing2...tp gambar x de ye, tggu le di sini update..hahahaha
Selesai makan tu, apalagi kekenyangan le semua, muncit2 dh pewot, bila dh kenyang mula le mata dan badan jd malas kan, so time tu landinggggg,hehehehehe
Korang tgk tu, dh macam ulaq ada, macam buaya lemas pun ada...muahahahahahaha...



P/S: Aduii Ret, aku dh jangkit ko ni,makan dan makan je...huhuhuhu



You Might Also Like

0 Comments

Penafian .
Semua penulisan dalam blog AKU Sis Lin ini TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau teks Sis di salah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com