Pagi2 Dah Kluar Soping...

8/20/2009 11:24:00 AM


Salam semua...

Hai slamat tghri,hehehe, cmne persiapan menyambut puasa ni, dh beli brg2 dapo semua, kang ada lak yg bersahur ikan kering lak,hehehehe..ye la diam tak diam, mlm ni kita dh tgk anak bulan kan? klu takde aral melintang, lusa kita dh berpuasa, dn cuti sekolah 1mggu pun bermula, cepat betul masa berlalu kan...
Dan bermula puasa jugalah, dlm diam dh setahun Lin berkenalan dgn MsjBox dn setahun sudah dlm dunia berblogging ni, hurmm mcm2 dugaan dn cabaran di lalui, tp byk kenangan manis dr pahit yg di tempuhi..syukur...
Ok hrni kan, pg2 Lin dgn anak,Yana dh kluar bersoping,hehe kt mana? kt Pasar Tiram Khamis tu, ye la pkl 6am-12pm bkk waktu meniaga, lg le ni dkt nk raya ni, mak aiii boleh terjojol bijik mata korang tgk baju kt sana, tgk sana, pandang sini, jeling situ, nmpk sini..adeiii mcm2 le ada, tp yg penting survey harga tu dulu yek, klu pandai menawar, lg dpt harga murah le..hehehehehe...
*dalam sakit pggang ni, larat lg berjln asalkan puashati..hu hu hu..



P/S: Akhirnye dpt jgk Lin baju ala2 jubah tu, color pepel semestinya,muahahahahaha..

You Might Also Like

10 Comments

  1. awal nya beli baju raye....


    selamat berpuasa erk

    ReplyDelete
  2. wo.tak pernah jumpa pasar macam ni.

    ReplyDelete
  3. soping utk posa ker soping utk raya nie...

    selamat menyambut ramadhan almubarak.

    ReplyDelete
  4. sALAM,

    Terima kasih sis Lin, barokah insya Allah

    Buka puasa tiga biji kurma dan i gelas susu, lepas tu ambil wudhu' sembahyang maghrib, lepas tu baru makan nasi, lepas tu tarawikh, lepas tu tadarus

    ReplyDelete
  5. puaskan hati ke puaskan mata...dok jeling2 sane sini tue... he,...23x

    out of topic--> xdapt tahun nie..tahun depan pun boleh sis... plan nk g lawat sis n lawat singapore dgn sis pun x terplan2 lagi nie huhuuh

    ReplyDelete
  6. salam ramadhan al-mubarak buat sis-lin sekeluarga..

    ReplyDelete
  7. Tengah tak beberapa berani nak keluar ke tempat ramai orang.

    Selamat Menyambut Ramadan dan Selamat menjalani ibadah puasa buat linn sekeluarga.

    ReplyDelete

Penafian .
Semua penulisan dalam blog AKU Sis Lin ini TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau teks Sis di salah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com