Mana Nak Letak ni???

Salam semua...

Adeii..pening, Funing dan naik kuning otak ni memikir, mana le nak di letak dan di campak semua bunga ni, ayooooo..
Hubby kata, suruh Lin angkat pokok2 bunga ni ltk kt tempat lain, abs semua simen dok lekat kotor, hu hu hu...mmg pun, byk sangat lak Lin tgk pokok bunga ni, dh tak tahu nak setting kt mana dah, takkan nk letak kt taman laman sana? kang dok masuk akar dlm tanah tu, lg le tak boleh cabut angkat,kan? ermmmm..
Last2 mlm ni, dok cuci lantai, angkat semua pasu2 tu ke belakang, skli..bedebusssss aduiiiiii...macam nangka tak berbalut jatuh, jatuh lagi..huwaaaaa..sapa? Lin laaa...aduiiiii...mcm nak tercabut pinggang ni, dh malas dh, biaq pi le pasu2 tu semua kt situ mlm ni..hampehhh betuiii..!!! adeiiii..
*gelak, gelak, gelak le yek..huwaaaaaaa



P/S: Malang betul. tiap kali main dgn air, mesti gedebuss jatuh, apa la daulat air ni kt Lin yek..hu hu hu..



Mana Nak Letak ni??? Mana Nak Letak ni??? Reviewed by Sis Lin on Wednesday, August 19, 2009 Rating: 5

4 comments:

  1. buatkan rak pastu letak kat tepi pagar atau kumpulkan satu tempat buat mcm mini garden..cantek tu lin :)

    olaa kesianyer dia jatuh.nnt sakit semula pinggang bekas jatuh kat toilet aritu lin..

    takecare dear ^_~

    ReplyDelete
  2. kat pokok tepi pagar tu macam ada ruang kosong je...buat rak pasu kat situ.

    ReplyDelete
  3. hati2 kak angkat pasu tu...
    sakit jatuh tu mau makan masa nak hilang...

    "ANDAI ADA LANGKAH MEMBEKAS LARA,
    ANDAI ADA KATA MERANGKAI DUSTA,
    ANDAI ADA TINGKAH MENOREH LUKA,
    KUMOHONKAN MAAF LAHIR BATIN,
    SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA"

    ReplyDelete
  4. Jatuh lagi ker Lin.... asik jatuh jerrrr...lain kali hati2 lah lin.kang sakit lain lak yang datang.nak raya ni, take care tau.

    Pasu2 bunga tu dok buat kan rak2 lah bior cantik tersusun kat tepi pagar pun okey gak :-)

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.