*Iklan* Cite Raya Ke-2..

Salam semua...

*Iklan di taja oleh OGAWA..hehehehehe
Ala betul le, masa Raya Ke-2 tu sebelum Lin & Family nk ke rumah Mak, kami sggh le ke Jusco jap, nak beli brg sikit, tp AEON nye tak bkk, so pusing2 je le, tgh dok pusing2 tu ada plk promote offer habis2 san barangan jenama OGAWA ni, apalgi klu bkn kursi urut dia tu, mmg jatuh abs % dia offer, 50%-70% lor...
So apalagi, sebelum nk mulakan enjin beraya tu, Lin gan Hubby test le itu kursi,hehehehe fuuhhh mmg sodappp, mcm urut real punya le, lama2 tu jd kesedapan, so sebelum kena ayat dgn itu promoter, baik chow dulu,hahahahahahaha..
Ha gambo yg bawah tu, sapa lagi Mat interframe le, anak Lin,Amat, dia suruh amik gambar dia masa tu, siap tanya lg, encem x Mak?? uhuk uhuk uhuk..... :p



P/S: Ermmm byk cite raya terbengkalai dek tkr HP ni dgn Hubby..huhuhuhu


2 comments:

  1. mak saper ler tu test kosi ogawa berbaju kurung.. ha ha..

    teringat kosi urut ogawa saya dulu.. tapi dah takder dah kat rumah ni..

    ReplyDelete
  2. 1st time kat sini..
    Wah citer pasal Ogawa..
    Mesti advertiser suka ..

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..