Friday, December 04, 2009

Kekasih bekas suami pijak perut wanita hamil


Salam semua...

Subhanallah..dah le rampas kebahagiaan orang lain, tak sedar diri, tergamak sampai mcmtu skli aniaya kaum wanita sendiri, aduii mahu Lin hinjak2 je muka pompuan tu kalau jumpa le, tak ada rasa belas kasihan dan timbang rasa, dasar perempuan 'jalang'....
*Maaf terEMO sikit pagi ni gara2 baca Metro pagi..huhuhuhuhu

Kekasih bekas suami pijak perut wanita hamil

KUALA LUMPUR: Kejam apabila seorang ibu tunggal yang mengandung lima bulan dipijak perut oleh teman wanita bekas suami dan bekas adik iparnya dalam pergaduhan di depan sebuah kedai serbaneka di Ampang, kelmarin.
Dalam kejadian jam 11.30 malam itu, mangsa mahu bertemu bekas suami bagi menandatangani perjanjian mengenai pengagihan harta serta nafkah berhampiran kawasan terbabit.
Bagaimanapun, ketika mahu membeli kad prabayar di kedai serbaneka berhampiran, dia terserempak teman wanita dan bekas adik iparnya.
Mereka bertengkar sebelum bertukar menjadi pergaduhan kerana masing-masing dikatakan tidak berpuas hati dan mangsa kemudian ditolak teman wanita bekas suaminya itu.

*Lagi cerita selanjutnya diu sini


No comments:

Post a Comment

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com