Sunday, July 18, 2010

Kelas Muffin Sweet Ummi Bakery


Salam semua...

Tarikh: Ahad 18hb Julai 2010.
Jam : 10am - 2pm.
Tempat: Di Sweet Ummi Bakery,Tmn Bukit Indah.
XTVT: Kelas aneka jenis muffin - rm60.
Seramai 9org..

Harini pagi2 lagi Lin dah siapkan sarapan kat uma, kemas rumah, dan buat apa yg ptut, hubby gi mancing, Lin hantar pagi td terus balik siap2 sebab nak ke kelas muffin Eyna hrni, so awal2 lagi Lin dh prepare apa yg ptut, so x la nanti balik kelam kabut..
Lin, Midah dan Anna, datang agak lewat sikit, sori eh...tp kelas belum mula lagi, hrni la Eyna kata kelas paling teramai yg pernah dia buat, nak ikutkan 12org tp jd 9org, mungkin yg lain2 ada hal agaknya..
Tp paling riuh dan kecoh pun kelas ni jgk kot, hehehe mulut Lin gan Kak Ani je dah buat yg lain2 dok terpinga2 menganga dengar..hahahaha sabo ye kakak2 semua..jgn serik plk nanti..hehehehe
Apa2 pun kelas hrni berjalan dgn lancarnya..Cikgu Eyna hrni relax je, sbb ada penganti cikgu baru,Kak Ani..kekekekekeke betul x Eyna? muahahaha.
*hrni Lin dok perati jek, tukang tangkap gambo jek kerjanya..hehehe


*Seramai 9org semuanya, bergambar kenangan bersama sijil masing2..Tahniah.. :)


*Mula2 mesti la demo dr cikgu Eyna..murid2 semua tengok dan dengar.. 





*Lepas tu, anak2 murid plk yg buat, cikgu Eyna dok diam tepi..hehehe mcm2 ragam dan idea yg keluar..hehehehe


*BFF 3 serangkai, Lin, Midah dan juga Anna...lepas ni dah boleh amik order byk2 ye Anna.. :)


*Hasilnya sangat memuaskan, amat berbaloi2 ikuti kelas muffin nie.. thankx buat Eyna.. :)


*Semua dah siap2 dgn kotak untuk di bagi2kan muffin di bawa pulang..amat puashati ye semua... :)

Yg penting dlm mencari ilmu, jgn malu bertanya nanti sesat tak tahu nak buat camne, kelas hrni semuanya sporting2, lepas ni sapa2 klu nak ikuti kelas Eyna, cepat2 booking dan bertanya, klu tak mmg melepas,huhuhuhu
*Lin dah booking awal2, klu lambat hrtu mmg le tak dapat..he he he..



P/S: Dimana ada kemahuan, pasti di situ ada jalan...







With Love

29 comments:

  1. apa la jadi kat msjbox lately nih...??!!!

    weii jgn lupa lopeh ni masak tuk ako lak :p

    ReplyDelete
  2. wowwww.. bestnya. BEstnya kalau dapat makan muffin tu.. hhehe

    ReplyDelete
  3. buy ativan online ativan for high blood pressure - lorazepam ratiopharm 1mg dosierung

    ReplyDelete
  4. buy ativan overdose amount for ativan - ativan jaw pain

    ReplyDelete
  5. half life of zolpidem zolpidem eg 10mg forum - buy ambien cr online

    ReplyDelete
  6. valium diazepam manufacturers diazepam side effects treatment - diazepam j code

    ReplyDelete
  7. valium 10mg valium vicodin high - what's valium high like

    ReplyDelete
  8. diazepam for dogs diazepam dosage maximum - diazepam valium expired

    ReplyDelete
  9. buy xanax online drug interactions xanax tylenol - xanax and alcohol can you die

    ReplyDelete
  10. diazepam 10 mg diazepam 5mg dose - diazepam withdrawal dogs

    ReplyDelete
  11. buy ativan ativan gi side effects - ativan sublingual uses

    ReplyDelete
  12. sniffing diazepam diazepam to get high - diazepam side effects on dogs

    ReplyDelete
  13. purchase xanax natural drug xanax - xanax pre employment drug testing

    ReplyDelete
  14. generic ativan buy ativan online from canada - ativan gg 91

    ReplyDelete
  15. alprazolam xanax generic xanax what does it look like - xanax side effects in children

    ReplyDelete
  16. buy xanax online no prescription drug screen for xanax - generic xanax for sale

    ReplyDelete
  17. somas online soma controlled medication - carisoprodol 500

    ReplyDelete
  18. soma 350 mg somanabolic muscle maximizer for women - buy soma online mexico

    ReplyDelete
  19. soma carisoprodol carisoprodol 350 mg espanol - will soma show 10 panel drug test

    ReplyDelete
  20. ambien pill ambien cr generic launch - highest dosage ambien prescribed

    ReplyDelete
  21. soma online buy soma online without - aura soma online test

    ReplyDelete
  22. buy valium online valium vs xanax xr - where to order valium online

    ReplyDelete
  23. zolpidem online ambien side effects in men - buy ambien online canada

    ReplyDelete
  24. buy soma carisoprodol 350 mg and hydrocodone - buy soma louisiana

    ReplyDelete
  25. cheap generic ambien overdose ambien kill you - ambien cr 7.5

    ReplyDelete
  26. buy somas how to buy soma - carisoprodol webmd

    ReplyDelete
  27. buy valium online valium vs xanax addiction - half life of valium in dogs

    ReplyDelete
  28. valium without prescription generic valium price - valium diazepam para que sirve

    ReplyDelete
  29. buy valium online valium yellow round pill - valium 5mg dose

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..