Friday, July 16, 2010

Dulu & Sekarang.

BY Sis Lin IN 1 comment


*Gambar waktu darjah 1 di Sekolah Agama Dato' Abdullah Esa..berdiri 5 dr kiri tu le Lin, cute kan..hehehehe


*Dan ini gambar terbaru Lin  yg di ambil petang semalam sambil tggu anak balik sekolah..hahahaha...ermm dah besar anak mak ni, dah lain rupanya, makin cute plk..kakakakakakah*sengal*


Salam semua...

Hehehhe..jgn gelak, amboi2 dok juling bijik mato kowang dok cari mana Lin ye dlm itu gambar, hahahahaa mana? mana? yg mana 1 Lin? kekekekeke
Adeii gelak betul tgk gambo nie, sampaikan anak Lin,Amat pun kata, 'eh mak, keciknya mak'..hehehe mmg le kecik, masa ni darjah1 kat Sekolah Agama Dato' Abdullah Esa..so cute miut le masa tu..:p
Gambar ni sebenarnya di upload oleh Juwita Jumat, rakan sekolah Lin dulu yg waktu ni sama2 sekelas dlm gambar tu, lepas tu kita kawan sampai le sekolah rendah bawak ke sekolah menengah, dan sekarang jumpa plk dlm facebook, sungguh kecil dunia ni kan? sapa sangka dh lama x jumpa 17thn, tup2 jumpa kat facebook...ermmm, tapi ada jugak yg hilang tanpa khabar berita, di mana ye mereka?.huhuhu..Dah byk kali derang buat reunion ex-SMMB, tp Lin belum ada kesempatan nak pergi, mcm2 hal je, tp lps ni Lin nekad, lg 2thn reunion tu, Lin akan pastikan Lin akan datang juga, seronok tau tgk mereka dpt jumpa kawan2 lama..huhuhuhu
Ada lagi kawan2 yg dlm gambo tu Lin jumpa kat facebook, dan ada juga sampai dah x cam muka derang nak tag, sbb wajah mereka berubah benar, dulu lain, sekarang betul2 lain, termasuk le Lin..hahahah lain ke?
Apa2 pun, moral of the story...
'Persahabatan akan kekal selamanya jika kita saling ingat mengingati antara satu dengan yang lain, biar masa berlalu pergi, tapi kenangan tetap bermain di fikiran dan yg pasti ia tidak akan dapat di ulang cuma kita perlu menghargai'...



P/S: Insya'allah, jika tiada aral, kenduri khatan anak Lin hujung thn nie, teringin jugak nak jemput mereka, ala2 reunion kecik..ada jodoh pasti tak kemana kan...:)

With Love

1 comment:

  1. dulu & sekarang tetap comel.. cuma semakin nakal & gatal.. haha

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah membaca dan beri ulasan/komen..
Sebarang cadangan dan pendapat anda, amat di alu-alukan....
TQ..