Thursday, July 22, 2010

Hepi Bufday Siti Delima

BY Sis Lin IN 25 comments



Salam semua...

"Selamat hari jadi, Selamat hari jadi, Selamat hari jadi buat Kak Ct.a.k.a Siti Delima, Selamat hari jadi".
Selamat hari jadi Kak Ct, maaf sangat2 sbb lambat Lin nak ucapkan kat blog sebagai penganti diri ku yg jauh ini, hrni mcm biasa bizi memanjang, ni bru sempat nak ngadap lappy, btw Lin dokan semuga Kak Ct ceria, sihat, gembira dan senyum2 sokmo hrni, mesti nnti malam pi dinner kan, tp 1st time plk sambut takde Lily kan, sedihnya tetap ada..takpe byk2 bersabar, nanti Lily nak balik kan Kak Ct..
Utk pengetahuan semua, Kak Ct adalah teman, rakan, kakak, juga boleh di anggap juga seperti mak Lin, di mana Lin kenali melalui blog, dialah juga org pertama yg Lin mulai kenal dlm dunia Internet selain DirFara, dr Geng Murai membawa ke blogspot, hgga lah sekarang masing2 bizi dgn facebook, huhuhuhu..
Kak Ct byk idea, pendapat, nasihat kalau Lin punya masaalah, anak2 Lin dan Kak Ct sama2 baru nak membesar, yg dara yg bujang sama naik dgn anak2 Kak Ct, tak terbalas dgn kata bila nak di ucapkan sempena hari lahir nya, tp ingatan tulus ikhlas dr Lin sekeluarga sentiasa bersama..
Semuga Tuhan limpahi rezki, rahmat dan hidayah buat Kak ct sekeluarga..aminnnn



P/S: Amat terkilan hrni atas sebab2 tertentu, 'barang' itu x dpt di hantar, Kak Ct tunggu yek, nanti sampai la tue..huhuhuhuhu *hope Kak Ct suke nanti..


With Love

25 comments:

  1. Thanks so much Lin. Sebagai manusia kita kena mencari kebaikkan dari keburukkan. Tapi kita dah macam satu keluarga besar bila berjumpa. Sesungguhnya sebagai 'Teman' kita harus menmbantu jika 'Teman' itu memerlukan bahu untuk sama berkongsi kesedihan.

    Apa pun tr kasih atas ingatan dan Doa ni Lin. Doa dari CT juga moga kebahagiaan dan kasih sayang Lin sekeluarga akan tetap kekal mewangi sampai bila2..Aminnnn

    ReplyDelete
  2. Sama2 Kak Ct...
    Aminn Ya Rabbal Alamin...

    ReplyDelete
  3. buy diazepam efectos del valium diazepam - buy diazepam tablets

    ReplyDelete
  4. buy diazepam online valium without prescriptions uk - can you buy valium online in australia

    ReplyDelete
  5. generic xanax xanax for flying - xanax side effects percentage

    ReplyDelete
  6. zolpidem ambien cost of generic zolpidem - zolpidem tartrate 5 mg photo

    ReplyDelete
  7. order ativan ativan how does it work - ativan dosage side effects

    ReplyDelete
  8. xanax no prescription online xanax effects nervous system - xanax effects children

    ReplyDelete
  9. where can i order xanax online xanax effects menstrual cycle - xanax dosage muscle relaxant

    ReplyDelete
  10. buy valium online buy valium online with mastercard - valium diazepam cats

    ReplyDelete
  11. buy ativan ativan vs xanax half life - buy ativan online canada

    ReplyDelete
  12. diazepam 10 mg diazepam high dose - withdrawal from diazepam side effects

    ReplyDelete
  13. diazepam dog diazepam interactions - diazepam online india

    ReplyDelete
  14. ativan drug ativan 321 m - ativan plus alcohol

    ReplyDelete
  15. can you sniff diazepam diazepam 10mg get you high - buy mg diazepam

    ReplyDelete
  16. lorazepam no prescription ativan quickly does work - long will 1mg lorazepam last

    ReplyDelete
  17. generic ativan ativan dosage for mri - buy ativan online no prescription

    ReplyDelete
  18. buy ambien online ambien cr tolerance - ambien cr urinalysis

    ReplyDelete
  19. zolpidem 10 mg ambien online overnight delivery - ambien zolpidem

    ReplyDelete
  20. buy generic ambien ambien online no prescription canada - buy ambien online from usa

    ReplyDelete
  21. buy somas online carisoprodol dosage administration - what is drug soma used for

    ReplyDelete
  22. ambien sleep dose of ambien - where to buy ambien cr online

    ReplyDelete
  23. buy valium online valium for sale ireland - very cheap valium

    ReplyDelete
  24. buy soma what is carisoprodol 350 mg (soma) - somanabolic muscle maximizer australia

    ReplyDelete
  25. buy valium roche best place to order valium - buy valium online with mastercard

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah membaca dan beri ulasan/komen..
Sebarang cadangan dan pendapat anda, amat di alu-alukan....
TQ..