Tuesday, July 20, 2010

Sepetang di Kg Danga

Salam semua...

Cakkk!! wehuuuu allz, apa khabar? sihat ka? dah makan? maaf la ye kawan2, lately nie Lin senyap sikit di blog nie, Lin mmg betul2 bizi, sibuk dgn majlis amal kumpulan Yassin Lin, ye la, kan ke dah nak dekat nak puasa ni, so majlis tahlil dan Yassin di sana sini, klu hr Sabtu Ahad ada kelas Fardhu ain plk di Mesjid, so mmg tak dapat nak duduk online lama2 depan lappy ni, curi2 pun skodeng dok main game..huhuhuhu
Hrni Lin nak kongsi cite ni, Ahad kelmarin, lepas je Lin abis kelas muffin, ptg dlm pkl 6.30pm Lin ke Jeti Danga amik hubby balik mancing, Lin bawak anak Lin,Amat, bukan main suka lagi dia klu pi jeti nie, Lin mmg dah pesan dgn hubby jgn balik lewat sangat sbb malam tu Lin ada Yassin, nsb la hubby faham dan memahami, thankx darl... :)
Cuaca hrtu agak mendung hujan tak henti2 dr tghri, so mungkin sbb tu juga takde rezki nak meraih ikan lebih sikit, yg dpt pun alahai kecil2 molek je, klu biasa tu penuh 1 tong hasil tangkapan, takpe la, tggu nnti ada rezki mancing lagi yek... :)


*Seram gak bila lau jeti nie, mmg tak toleh kiri kanan dan jangan pandang belakang..huhuhu


*Suasana dr kejauhan kelong ikan dan juga kupang..redup mata memandang, hilang segala masaalah klu dok kt situ..


*Hubby jadi tekong bot hrtu, nsb semuanya selamat, hujan renyai2 angin sepoi2 bahasa je masa tuh, sejukkkk..


*Tong bawak sampai 2, tapi hasilnya..ermmm takde rezki hrtu..


*Ini aje hasil tangkapan hrtu, byk yg putus kata hubby, lagi plk hujan, mmg la ikan tak makan..:)


*Hehehe anak apek mana la sesat nie..hehehehe Amat encemmm la.. :p




P/S: Minggu seterusnya juga akan bizi dan SAJE membizikan diri, ingin menyendirikan diri dr SEMUA...:(


With Love

1 comment:

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com