Cerita 5 Ramadhan.

8/16/2010 09:20:00 PM

Salam semua...

Huarghh ngantuknya mata ku ini, kowang? ngantuk x? ye la makan dh kenyang, dok terboroi le bersandar kat dinding, itu klu bersandar, klu yg ada tu terus baring mcm ular salin kulit..heheheheh
Lin tak dpt la nak kerjakan terawih kat Mesjid berjemaah, anak2 tuisyen, masa tu terkejar2 mcm2 nak di buat, balik tuisyen je dh kul 10pm..pada yg siapa dpt gi terawih tu, semuga segala amalan di terima olehNya..aminn


So apa cite kowang smlm? ada yg dh sibuk dok soping baju raya, ada yg balik kg berbuka puasa bersama keluarga, ada plk tu sama le dgn Lin, dok lepak relax je kat uma, paling tak pun keluar ke pasar jap beli lauk untuk masak berbuka, ermmm plan nak buka puasa kat uma mak, x jadi plk, last minit hubby tak jadi balik kg, so malas nak susahkan mak, Lin masak aje kat uma..huhuhuhu


*Inilah menu berbuka puasa Lin smlm, daging masak kicap lada hitam, sambal tumis telur, ikan masin berlado, dan juga sayur labu..ermmm sedap, liciinnn..*puji masakan sendiri le..*:p
Nak jd cite, hrni pun masak sambal telur juga, atas permintaan anak Lin,Naz, dia kata smlm tak cukup makan..boleh gitu? huhuhuhu 8 bijik x cukup? adeiiii


*Buah duku langsat yg manis, 2kilo rm5..dah murah dah buah2 kampung dijual sekarang tp time musim le, klu x musim mg jual mahal le...:)
Tekak  ni rasa mcm nak makan durian, tp klu makan kang ada plk mulut tangan bau durian dok tercium2..hehehe kurengg pahalaa pose..harini masak simple je, mcm biasa la ek, menu hrni keluar entry esok le..kekekekee 



P/S: Esok rasa mcm nak sesuatu le, tapi apa ek? ermmmm....adeiiiii


With Love

28 Comments

  1. buy xanax xanax dosage vs valium - xanax 90

    ReplyDelete
  2. diazepam for dogs diazepam dosage seizure - diazepam low dosage

    ReplyDelete
  3. xanax online xanax bar quotes - buy alprazolam no prescription needed

    ReplyDelete
  4. diazepam generics pink diazepam 10mg - diazepam 5 mg ml injection

    ReplyDelete
  5. ativan anxiety ativan withdrawal seizures - lorazepam online prescription

    ReplyDelete
  6. cheap xanax no prescription xanax yellow bar 039 - drug interactions tramadol xanax

    ReplyDelete
  7. zolpidem ambien zolpidem 15mg - ambien side effects bloating

    ReplyDelete
  8. diazepam half life buy diazepam usa next day delivery - buy diazepam bangkok

    ReplyDelete
  9. buy cheap valium valium effects blood pressure - valium high length

    ReplyDelete
  10. xanax pill .25 mg xanax for anxiety - xanax effects for recreation

    ReplyDelete
  11. buy cheap ativan ativan 4 mg sleep - ativan 7 mg

    ReplyDelete
  12. diazepam 10 mg diazepam 5mg often - que es la pastilla diazepam

    ReplyDelete
  13. diazepam 10 mg online pharmacy no prescription diazepam - where to buy diazepam 10mg

    ReplyDelete
  14. buy diazepam buy diazepam from usa - diazepam drug names

    ReplyDelete
  15. how to buy xanax online xanax controlled substance - can buy xanax online us

    ReplyDelete
  16. generic xanax buy alprazolam online australia - do they drug test xanax

    ReplyDelete
  17. alprazolam xanax xanax xr maximum dosage - xanax side effects generic

    ReplyDelete
  18. buy ativan online generic lorazepam vs ativan - order ativan no prescription

    ReplyDelete
  19. alprazolam price xanax online prescription - buy xanax online pharmacy no prescription

    ReplyDelete
  20. ativan pharmacy buy generic ativan online - ativan withdrawal opiates

    ReplyDelete
  21. buy xanax without prescriptions xanax generic pill picture - what is xanax 1mg

    ReplyDelete
  22. online xanax xanax addiction more drug_side_effects - xanax effects thyroid

    ReplyDelete
  23. buy soma buy soma online $0.45 each - can you buy soma over the counter

    ReplyDelete
  24. ambien order online no prescription common dosage ambien - ambien cr how long does it last

    ReplyDelete
  25. soma online order soma online cod - drug info on soma

    ReplyDelete
  26. valium for sale cost generic valium without insurance - valium medication interactions

    ReplyDelete
  27. buy ambien online generic ambien purple pill - ambien 10 mg street price

    ReplyDelete
  28. buy ambien online ambien side effects nausea - ambien side effects elderly

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com