Friday, September 17, 2010

Candid: Gaya & Aksi Jurugambar.

Salam semua...

Klik sana, snap sana, smileeee ur in candid camera!..hahahahaha
Begini la yek, tak kira le raya ke tak raya ke, klu dah bergaya mesti le nak amik gambo, tak bergaya pun still boleh juga bergambo, janji dpt interframe kan...:p
Tp yg paling meriah dan best, klu tgk aksi dan gaya jurugambar, kdg2 tu sampai ada yg panjat2 dinding nak amik gambo, jnji shoot yg dia amik cntik, betul x? hehehe
Yg ni sikit je yg dpt Lin candid kan di sini, mmg dr mula lagi, nak bt 1 entry candid khas utk raya, tp adeiii gambo byk sangat le, dh terdelete separuh dr candid tu, sbb tkt memory full..huhuhuhu so yg ni aje yg smpt dulu Lin masukkn, tggu nanti eh, ada lg yg tercandid tu..hehe
Jeng jeng jeng...smileeeeeeeeeeee :)


*Kasawari: Mana la lobang lens aku nak tgk nie, ishhh ye ke x ye nie..
Bro baju belang: Ko hentam aje le lobang mana2 tu, janji nampak udah ler..hehehehe


*Lily: Eh eh beratnya, rasa nk terjatuh nie..tolong tolong!...naik semua urat tangan aku pegang camera nie..huhuhu..


*Kak Ct: Laling..cover sikit perut tue..ilang kemachoMAN tu Yang..miahahahahah.


*Lily: Nasib gambo2 aku semua cute2, yg tak cute aku nak delete nie, hehehe alahai nape pipi aku gebu's ek..huhuhuhu


*Che Mat: Si Lin tu tutup idung nape ek? Bau ke ketiak aku nie..ermmm...:p
*Byk keluarga biru je dlm candid nie, ye la al-maklum, camera dia je yg lain dr yg lain..hahahahaha


P/S: Muahahahaha amponnnn maaf zahir batin pada jurugambar..hahaha *larikkkkkkkkkkkk


With Love

4 comments:

  1. jurugambar la orang yg paling kurang diambil gambar... sebab dia asik dok amik gambar orang ja... nih tribute untuk semua Jurugambar la ni... :o)
    Kuman latest Entry

    ReplyDelete
  2. Kuman: betul tu..bila amik gambo,mesti kurang 1org, ye la tkg amik gambo ler... :)

    ReplyDelete
  3. bersemangat sungguh. ngape tak diri atas kerusi je?

    ReplyDelete
  4. Cha: hehe itu nsb baik pnjt kursi klu pnjt dinding? muahahahahah

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com