I Love U.. MamaFami

11/27/2010 03:34:00 PM

Salam semua...

Rasanya dah lama Lin tak dapat award untuk blog Lin ni kan? ermm ada aku kesah??? ha ha ha
Tapi rasa betuah pulak harini tup-tup terbaca kat komen, MamaFami yang meletop's glamz yang selalu berpantun mantun tu sudi nak bagi award ni kat Lin..hehehe muahhhhh
So apalagi, cepat-cepat le Lin copy&paste, kang MamaFami berpantun sakan kang, ada tak terjawab aku nak membalasnya..
Jeng jeng jeng..jom kita lihat apa syarat yang perlu Lin buat untuk sempurnakan kelayakkan menerima award ini..ecececeeee heheheheh


Ishh kalau kowang tak kenal, sudi-sudikanlah add dan jenguk blog dia juga di FB, tapi kowang siap-siap le dengan berbalas-balas pantun dia, sekali dah masuk team pantun dia ada tercirit-cirit kowang nak menjawab, belum lagi respi dan lauk pauk dia, ngences je le kowang tengok ek .hahahahahaha
Betul tak Mat? kuang3x...


*Ha inilah dia awardnya..Blog terCANTIKK?? muahahaha tuan dia ka blog dia ka? kekekeke
Ada 2-3 soklan je nak jawab, senangkan, nasib bukan pantun..hehehehe

- Nick name tuan empunya blog.
= Sis-Lin.

- Ucapan untuk pemberi award.
= Oh sungguh terharu tidak terkata,
Bila menerima award sebegini rupa,
Terima kasih yang tidak terhingga,
Buat MamaFami yang sungguh jelita..:)

- 6 Fav artist/singer/group.
= Kris Dayanti, Dato' Ct Nurhaliza, Azwan Ali, Aznil Hj Nawawi, Rosyam nor & Shah Rukh Khan.

-Tag 10 bloggers.
= Arghhh nak jadi pengkhianat harini..sapa-sapa yang sudi nak tag sendiri, amik le ye..sudi-sudikanlah...
*Cuba aku tag Ben Ashaari..dia nak buat tak? hahahahaha



P/S: Kalau tiba musim tag mengetag ni, satu persatu kita kena tag, kalau award, bertepek-tepek award..tapi kalau takde..masuk angin le cari idea sendiri buat entri..hahahaha


With Love

You Might Also Like

6 Orang Komen

  1. Mak ai... mama bagi award kecik je, tapi dibalas dengan puji-pujian tinggi melambong. Pakkal mama berat tau, kalau tak, sah sah dah melambong lambong sampai ke siling rumah ni ha.. aduyai Dik Lin oi...mama ni insan biasa je..

    Terima kasih tidak terhingga
    Award ku beri diterima jua
    Sesungguhnya daku insan biasa saja
    Tidak lari dari cacat dah cela

    ReplyDelete
  2. MamaFami: Sama2 Ma..memang mama the best!..Puji melambong xpe, jgn terlambung masuk lombong..ha ha ha ha

    Bila kita mau bersua yek? ermmmm

    ReplyDelete
  3. Mknace: Kekeke..senyum lebar nampak..:))

    ReplyDelete
  4. Sis Lin: Tahniah dpt award. Mesti best dpt award ye.....

    ReplyDelete
  5. Azzey: Ye ye satu penghargaan bt blog kita Azzey..
    klu Azzey mau, amik jgk le yek..tanda penghargaan bt blog Azzey..:)

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.