Salam Aidiladha dr Bisikan Hati

11/17/2010 12:07:00 PM

Salam semua...

"Salam Adiladha buat semua pengunjung dan pembaca blog Lin *Bisikan Hati*, semuga di hari yang mulia dan penuh keberkatan ini sama-sama kita hayati dan renungkan, moga kita semua mendapat rahmat dan hidayah dari setiap pengorbanan yang kita tempuhi dan lakukan harini"..Amin.



*Aidiladha kali ini pada tahun ini betul-betul menguji kesabaran dan memerlukan pengorbanan aku sebagai ibu untuk anak-anak ku...apa juga pengorbanan dan pembalasan dr yang maha kuasa, aku terima dan pasrah juga redha, semuga ianya berbaloi-baloi..huwaaaaaaaaaaaaaa



P/S: Dari sebelum raya sampailah dah berhari raya, tak juga 100% aku nampak...huhuhu tensionnnnnn!


With Love

You Might Also Like

2 Orang Komen

  1. Samat hari raya aidiladha...
    Pengorbanan akhirnya akan membuahkan hasil yang lumayan..
    sabar k, insyallah pasti siap dalam masa yg ditetapkan..

    ps:/ pssttw aha da yg berkenan kat naz tu ehehe :p

    ReplyDelete
  2. Sis-Lin: Yg pastinya kejayaan memerlukan pengorbanan.

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.