Friday, November 19, 2010

Happ BirthDay 2 Me..34yrs Old..

BY Sis Lin IN , , 13 comments

Salam semua...

1...2...3...
"Selamat Hari Jadi, Selamat Hari Jadi, Selamat Hari Jadi Sis-Lin....Selamat Hari Jadi"..
*Tepuk tangan...fuhhhhhhhhhhhh Tq Tq Tq Tq..hehehehe
Konon-kononnya dok memotong kek dan meniup lilin le tuh..hahahahahaha


Harini 19hb Nov adalah hari lahir aku, ermm alamak lupa la jam berapa Mak aku lahirkan aku, yang ingat cuma siang baru nak azan Subuh, sebab tu aku putih..hahahahhaa
Nama aku? ermmm ntah le, kenapa nama Marlin tu yang Mak aku pilih, mungkin sebab ikan Malin ke, Hotel Merlin ke..ermmm kan best letak nama Sari Cempaka ke, Sri Kenanga ke...kan?


Dihari yang mulia dan bahagia buat Lin, ingin sekali Lin ucapkan jutaan beribu-ribu lemon buat kowang semua yang mana wish Hepi Besday kat FaceBook, juga di blog *Bisikan Hati*, sms pulak jangan le cakap, kejap-kejap bunyi, kejap-kejap col..hehehe panas weii telinga nak gayut..sori sangat-sangat kalau tak dapat nak balas ucapan kowang semua, Lin memang tengah bizi sesangat ni..nanti ada free Lin balas semua yek...:)
Terima kasih sekali lagi.. 

"Ya Allah Ya Tuhan ku..kau panjangkanlah umur ku, kau berikanlah aku kesihatan yang baik, murahkan rezki ku, limpahkan rahmat dan hidayah mu ke atas ku, kau berikan kebahagiaan buat ku dunia akhirat, kau berikan aku kekuatan dan kuatkan iman ku untuk menghadapi hari-hari mendatang, kau bukakan hati ku seluas-luasnya untuk menghadap mu Ya Allah."
Ya Allah Ya Tuhan ku, kau kekalkanlah kebahagiaan dalam rumahtangga ku ini Ya Allah, peliharalah suami dan anak-anak ku sebagaimana kau menyayangi umat-umat seluruh alam, aku bersujud kepada mu Ya Allah, tiada Tuhan lain yang di sembah melainkan mu Ya Allah."...
Amin Ya Rabbal Alamin...




P/S: Esok semuanya akan bermula..ermmm dah tua-tua ni, boleh ke aku pegang 'pisau' lagi untuk memotong??????


With Love

13 comments:

  1. Selamat Hari Lahir, Lin. Semoga doa & harapan dimakbulkan Allah swt... Amin

    ReplyDelete
  2. selamat hari lahir sis.. :D

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir
    panjang umur murah rezeki =)

    ReplyDelete
  4. Tumpang lalu yer.. Saya follower awak yg baru disini.. Salam perkenalan..

    Happy Birthday Sis.. Semoga murah rezeki..

    ReplyDelete
  5. Happy birthday Sis Lin..
    Berjinak jinak ngan blog dan follower yang terbaru bagi Sis Lin!

    ReplyDelete
  6. amin Ya Rabbal 'alamiin..hepi besday sis!kita sebaya..huhu may ur wishes come true!

    ReplyDelete
  7. Selamat Ulangtahun Kelahiran sisLin...

    belum terlambat lagi ni, hehehe... semoga apa yang diimpi kan menjadi kenyataan.

    jgn ada yg pnjt pagar sudah la ye ;) haha.

    ReplyDelete
  8. Salam Linn...
    Waaaaaa akak ketinggalan keteapi sbb bercuti lama gak balik kampung...x on9 pun, maleh...
    HAPPY BELATED BIRTHDAY to Linn, semoga kehidupan sentiasa diberkati di dunia dan akhirat, segala hajat dimakbulkan dan semakin cantik, semakin anggun dan disayangi selalu..Salam sayang dr akak..

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. hepi belated besday sis, moga pnjg umur murah rezeki...amin :)



    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  11. Sis-Lin: Happy belated Birthday. Semoga dipanjangkan umur, diberikan kesihatan yg baik, diberi kemurahan rezeki dan bahagia dunia akhirat.amin.

    ReplyDelete
  12. Allz: Terima kasih semua..doa kalian amat di hargai dn di sanjungi, moga Tuhan makbulkan dn izinkan...aminnn

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah membaca dan beri ulasan/komen..
Sebarang cadangan dan pendapat anda, amat di alu-alukan....
TQ..