Friday, December 17, 2010

11hb Dec di Plaza GM.

Salam semua...

Plaza GM, satu nama yang 'gah' tapi sekadar bangunannya je..hehehehe. Apa yang ada? macam-macam ada, dah macam iklan dan chanel di Astro tu, tak percaya? ermm mai sini layan gambo je berbicara, aku malas nak menaip le, takde mood..kuang3x..lalalalala :p (mau pi tido)..


*Haa sapa-sapa yang 1st time nak pi Plaza GM ni bawak kete, kalau agak-agak dah sampai nak menuju simpang masuk Plaza tu jem, harap bersabar, bukan sebab jem owang ramai tapi sebab jem tunggu giliran mahu naik itu car lift lor..pelik kan? tapi benar..huhuhuhu *jakun*


*Kowang bayangkan..bayangkan...ada 3 pintu, tunggu bukak dan keluar..huhuhu
Kereta naik lift..ermm idok ke bagai jantung nak jatuh di buatnya, mau taknya oii dulu dah le kes bangunan tu la-ala runtuh kan, ni nak naik lift pulak bawak kereta..ayooo tobat tobat, sungguh memang kitaorang tak tahu kena bawak kereta naik itu lift...huhuhuhu


*Syhhh masa ni dalam lift..Wana siap keluar bermacam-macam doa, doa makan segala pun kuar takut punya pasal, gelak betul le, tapi kan, ishh mau tidak, sekali kalau apa-apa berlaku dalam tu?? sapa mau jawab!!!..huhuhuhuhu. Kowang kentut dalam tu je yang tinggalkan bau..hahahahaha


*Ni papan tanda waktu kowang nak naik lift ke tingkat soping tu, haa pilih-pilih, jangan salah tekan lift tapi salah pun takpe, buat-buat salah pun takpe, semua tempat tingkat pastikan masuk..hahahaha rabakkkkkkkk poket..huhuhu


*Uiii Kak Lin..hahaha agaknya itu kot muncung Wana tu berkata, jadi rambang bijik mato dok tengok kristal-kristal tu, dah tak tau mana mau pilih dah..huhuhuhu. Harga?? memang berpatutan sangat-sangat.


*Haa ini kalau adik beradik, sepupu sepapat yang ramai, boleh le membelinya untuk buah tangan, harga borong lagi murah berbanding harga runcit, memang jauh beza sangat-sangat, kalau tak pun pegi ramai-ramai, bawak 1 kampung, beli kongsi-kongsi, memang berbaloi..hehehehe


*Tudung? ermm jangan le cakap, sapa yang nak meniaga memang elok bebenar le pegi sini, borong selagi boleh, jangan ikut nafsu, ikut permintaan dan fesyen terkini, untung memang dapat pulangan punya, cuma jangan le cekik poket pulak jual mahal-mahal..huhuhuhu


*Blink-blink batu sworovski..eeee yang ni memang tak boleh tahan, bagi pengemar batu sworovski ni, memang boleh tido kat kedai tu aku rasa dok memilih, aku sendiri kalau pergi tengok je naik juling tapi dok jeling je, bukan sebab mahal, tapi dok mikir, nak buat apa bende tu kalau beli..huhuhuhu


*Hahaha lelong lelong 3 helai rm10 jek..jenama carton network..hahaha sesuai untuk anak-anak, mickey mouse ada dan amcam-macam lagi..hahaha ada kelasss gitu walaupun dok tergantung promosinya..hahahahaha.
janji pakai kat dalam, bukan owang tau pun kita beli kat situ ler..hahahahahaha :p

Waktu memang pantas kilat, pusing sana sini dah hampir petang, bas aku dengan Wana jam 5.30pm, so apalagi, jam 4pm dah balh dari situ takut jem, kitaorang pi makan dulu, pastu terus menuju ke Bukit Jalil, berlari-lari anak dibuatnya takut tertinggal bas..hahahaha adeii nasib sempat..:)
Jam 10pm lebih baru sampai JB..alhamdulilah semuanya selamat..



P/S: Terima kasih la kat awak ye, sudi membawa, meneman dan menghantar kita berdua nie, walaupun....arghh udah-udah le, tak moh ingat-ingat...S>M>I>L>E..:)


With Love

2 comments:

  1. saya pun baru jer gi sana..rege mmg berbaloi sgt2...dpt harga borong kalau beli byk..tak sabo nak gi lagi...hehe

    ReplyDelete
  2. sis,.

    cuba kongsi citer..
    bila balik,. nak amik keter lagu mana/?

    habaq mai

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..