Esok masih ada..Jom tido.!

12/17/2010 11:14:00 PM

Salam semua...

Jom le tido, udah-udah le tu dok berkebun, dok ngadap lappy, dok main game tu weii..moh le kita masuk tido, bantal, tilam, selimut pun dah memanggil-manggil aje tuh, cuaca pulak sejuk dingin, sesejuk bantal kekabu aku tu..arghhhh tak boleh tahan lagi nie..jom le tidooooooooo...

Bukak lagi, ngendap lagi, komen tak henti-henti..hahahahhaa
Bila mau tido niiiii, esok mau jalan-jalan bercuti...lalalalalala
1..2..3.. tingggggggg! dah Off dah..
Gud Nite allz..jumpa esok..insaya'allah..esok masih ada.. :)




P/S: Ermm awak..nape harini tak nampak awak jalan-jalan blog walking ek? awak marah kat kita ke?huhuhu



With Love

1 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com