Friday, December 17, 2010

Esok masih ada..Jom tido.!

Salam semua...

Jom le tido, udah-udah le tu dok berkebun, dok ngadap lappy, dok main game tu weii..moh le kita masuk tido, bantal, tilam, selimut pun dah memanggil-manggil aje tuh, cuaca pulak sejuk dingin, sesejuk bantal kekabu aku tu..arghhhh tak boleh tahan lagi nie..jom le tidooooooooo...

Bukak lagi, ngendap lagi, komen tak henti-henti..hahahahhaa
Bila mau tido niiiii, esok mau jalan-jalan bercuti...lalalalalala
1..2..3.. tingggggggg! dah Off dah..
Gud Nite allz..jumpa esok..insaya'allah..esok masih ada.. :)




P/S: Ermm awak..nape harini tak nampak awak jalan-jalan blog walking ek? awak marah kat kita ke?huhuhu



With Love

1 comment:

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com