Friday, December 17, 2010

Esok masih ada..Jom tido.!

Salam semua...

Jom le tido, udah-udah le tu dok berkebun, dok ngadap lappy, dok main game tu weii..moh le kita masuk tido, bantal, tilam, selimut pun dah memanggil-manggil aje tuh, cuaca pulak sejuk dingin, sesejuk bantal kekabu aku tu..arghhhh tak boleh tahan lagi nie..jom le tidooooooooo...

Bukak lagi, ngendap lagi, komen tak henti-henti..hahahahhaa
Bila mau tido niiiii, esok mau jalan-jalan bercuti...lalalalalala
1..2..3.. tingggggggg! dah Off dah..
Gud Nite allz..jumpa esok..insaya'allah..esok masih ada.. :)




P/S: Ermm awak..nape harini tak nampak awak jalan-jalan blog walking ek? awak marah kat kita ke?huhuhu



With Love

1 comment:

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..