B.L.U.R

3/26/2011 09:15:00 PM

Assalamualaikum wbt..

B : BUHSAN! BORING! BENGGANG! BUNTU!..
L : Lagi aku fikir lagi NO IDEA!..
U : Umpama makan nasi takde lauk..macam tu le aku sekarang ni..tengah memang takde MOOD nak update!
R : RINDU nak menulis, tapi tak tahu apa aku nak tulis...huhuhuhu



Tunggulah nanti yek, esok lusa kot2 ada cerita menarik nanti, Lin tulis le kita kongsi bersama, sekarang ni tengah berGELAP, meraba2 nak menaip..hehehehe..
OK Cai Cin Cau!..



P/S: BLUR memang BLUR sekarang nie...!


With Love

You Might Also Like

2 Orang Komen

  1. Retna: huhuhu macam2...ntah serabut!!!!!
    Tapi tu semalam, sekarang dah oke!

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.