Kucing duduk seperti manusia..

Assalamualaikum wbt....

Alahaii letih je nampaknya yek..dengan badannya yang gebu's, dengan perutnya yang montok's adeiii geramnyaaaaaaaaaa nengokkk....
Tak kita tak dia juga yek, kucing pun nak duduk berehat, tapi apa yang penat ntah, tak tahu ler...hehehehe


LONDON - Bukan sahaja manusia memerlukan masa berehat dan untuk menenangkan fikiran tetapi kucing juga perlu melakukan perkara yang sama, lapor sebuah akhbar semalam.
Kini terdapat trend dalam kalangan pengguna komputer di beberapa laman web, e-mel dan blog yang menyiarkan foto-foto kucing yang sedang duduk dengan gaya seperti seorang manusia sedang bersandar.
Kucing sering kali dikaitkan dengan manusia sejak hampir 9,500 tahun lalu dan merupakan haiwan peliharaan manusia yang paling popular di dunia.- Agensi


Sumber info dari Kosmo Online.




P/S: Kalau kucing aku duduk camni, wahhh comeiinyaaaaa.....Kucing aku tu taunya tido tido tido..!


With Love
Kucing duduk seperti manusia.. Kucing duduk seperti manusia.. Reviewed by Sis Lin on Wednesday, March 23, 2011 Rating: 5

No comments:

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.