Tuesday, March 22, 2011

Sambal Pecel FaceBook.

BY Sis Lin IN , 4 comments

Assalamualaikum wbt..

Internet penghubung di antara satu sama lain, jauh dan dekat semua berkumpul di satu komputer..hehehe betul le tu kan?..:p
Lin dah berpengalaman selama 4tahun dalam dunia internet ni sejak buka blog, jadi dah macam2 owang Lin kenal dan juga jumpa dialam realiti. Ada yang berani ingin tampil ke depan, ada yang cakap tak serupa bikin, dan juga ada yang indah khabar dari rupa,huhuhuhu.
Dunia cyber ni jangan amik remeh, tersilap langkah dan tersilap klik je, virus dah serang, sama juga bila kowang tersalah pilih kawan, silap2 makan diri ada ler.
Alhamdulilah, sepanjang Lin berkawan melalui cyber ni, hampir separuh darinya Lin dah jumpa dan berdepan dengannya, semuanya sporting dan nampak keikhlasan mereka dalam perkenalan, yang selebihnya tu, 'lu fikir le sendiri ye'...


Yang terbaru, Lin kenal seorang sahabat melalui FaceBook, jarang kita chat, jarang kita send message, tapi nilai persahabatan kami itu, terlalu istimewa buat dia. Dyah Rahayu Widiarni, itulah namanya, berasal dari Indonesia. Lin sungguh terharu yang sanggup kirimkan sambal pecel jauh naik kapal terobang sampai ke Malaysia semata2 nak bagi Lin rasa sambal pecel yang paling enak di Jakarta, huhuhuhu


Ni le dia, sambal pecel 'Mbak Win' yang di kirimkan, memang power enak sehhhhh.....licinnnnnnn sekali bila di bikin pecel.!


Sambal pecel sayur...mau? udah habisssssssss..hahahahahhaha

Buat Dyah, 'Terima kasih banyak2 Sis ucapkan, kamu bikin susah2 aja, malu dong ahhh. Tapi Sis hargai niat dan keikhlasan kamu dalam bersahabat, kamu sangat bagus dan sporting Dyah, mesti ramai teman yang suka bersahabat sama kamu. Aku doakan kamu di murahkan rezki dunia akhirat..Aminn'




P/S: Sahabat tidak dapat di ungkapkan dengan kata2, jika datangnya keikhlasan pasti terserlah kejujuran...:)


With Love

4 comments:

  1. nak sikit boleh tak? terliur pula..

    ReplyDelete
  2. Putri Malu: hehehe mai le sini jgn malu2...lalalalalal

    ReplyDelete
  3. da abes ke.
    baru nak mintak.
    :D

    ReplyDelete
  4. Arief: heheh dh habis dh kuar balik ponggg...kekekekekeke

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah membaca dan beri ulasan/komen..
Sebarang cadangan dan pendapat anda, amat di alu-alukan....
TQ..