Pizza Cheesy Pops tak sedap!

4/17/2011 03:32:00 PM

Assalamualaikum wbt...

Memang plannya semalam tak kemana2, hanya sambut besday boy dengan kek aje, tapi rezki dia, hubby col dia masukkan duit suruh bawak anaknya tu pi makan Pizza, apalagi sukalah anak2 semua, walaupun kakak2 nya Amat tu dah kenyang makan nasi kat rumah tapi tetap juga layan adiknya tu makan pizza..
Lin bawak anak2 ke Jusco berdekatan aje, menu yang kita cuba iailah menu baru 'Cheesy Pops'. Kalau tengok gambo dia tu, perghh sedapnya ada udang dia atasnya, pastu cheese dia di celah2 roti tu menarik perhatian, so kita order try dulu ok!.
Erkkkk bila dah sampai dan cuba, masing2 diam, ermmm cheese dia tu lain benar rasanya, ermmm roti dia tu agak liat sikit, ermmm kenapa tak rapuh? hampeh! memang tak sedapppp...indah 'iklan' dari rasanya..huhuhu
Malas nak cakap banyak nak komen, nanti kowang try sendiri la yek, mungkin tekak kowang lain kot rasanya..huhuhu


*Amat makan banyak..4 keping!. Mak dia diet oke!


*Tekak kita anak beranak kata tak sedap, tekak kowang tak tahu le yek..huhuhu


*Tapiii licinnnnnnnnn...yelah takkan nak bazir pulak, kenalah habiskan juga...


*Habis makan Pizza, layan si bujang tu main game pulak kat atas Jusco tu, kakak2nya pun sama layannnnn.


*Alhamdulilah...Mereka gembira, Ibu pasti suka.... :)
Kalau ada Ayah, lagi bestkan!



P/S: Thankx juga kat mr.hubby sebab belanja kitaorang walaupun berjauhan nun di Paka,Trengganu sana menjalankan tugas dan tanggungjawabnya...


With Love

You Might Also Like

9 Orang Komen

  1. hehe. x sedap, janji abis jgk!! x membazir. keke

    ReplyDelete
  2. sis lin..yg baju belang2 tu sape???

    ReplyDelete
  3. NIk Nurehan: hahaha tak sedap kena habiskan jugak Ann....huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. Ady: Yg belang merah tu anak sis yg sulung 17thn...yg belang pepel tu anak sis yg no-2 15thn....huhuhu

    ReplyDelete
  5. sedap nyaaa pizza. jusco mana ni kak?

    ReplyDelete
  6. Sis, kami kalu ke pizza tetap pilih supreme, kuarlah apa2 pizza baru pun, mmg supreme gak yg mnambat selera.. alamak! Tiba2 rasa nak mkn pizza lak.. hehe

    ReplyDelete
  7. Sarah: Pizza mmg sedap tp menu baru tu x sedap! Jusco Bukit Indah Sarah..:)

    ReplyDelete
  8. Sari Yusa: Itu le anak2 nk test le konon skli x sedap! hampehhh! tau hrtu makan menu biasa aje lg sedapppp...

    Jom Yusa..sis order Yus bayar yek..hahahahha

    ReplyDelete
  9. Sis Lin, nak minta halal yer. Sy linkkan entri nie dalam posting blog saya. Entry nie adalah antara fakta menarik...

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.