Aku teringin nak HACK BLOG _____.

6/23/2011 04:18:00 PM

Assalamualaikum wbt...

SEGMEN: TERINGIN NAK HACK BLOG ORANG!

Segmen ni ada dua perasaan .. Satu perasaan nak hack blog blogger tu kerana suka .. dan satu lagi kerana geram ! Tapi kat kali ni , kita nak hack blog orang tu kerana suka dengan blog tu ... haaaa...amacam ? Hehehehe...
Caranya ... cam biasa ....
  1. Buat satu entri khas dan letakkan header BEN ASHAARI BLGO
  2. Tajuk ... AKU TERINGIN NAK HACK BLOG .. dan linkkan ke entri ini ..
  3. Sila beritahu , blog manakah yang anda teringin benar nak hack ? Kenapa anda memilih blog beliau ? Dan apakah pesanan yang ingin anda tinggalkan ke dalam blog tersebut ?
  4. Tu jer ... ehehe.. siap ? tinggalkan url entri anda di ruangan komen ini ..


AKU TERINGIN NAK HACK BLOG : Ben Ashaari..
Sebab kalau aku HACK blog dia, nanti owang akan dapat tahu, so automatik aku jadi fofular dan trafik aku mesti menjunam dan mencanak naik...pastu baru aku HACK blog Mat Gebu pula..hahahahaha bagus kan idea ku...
*dalam hati..nak mampos! tak pasal2 aku masuk lokap!

Nak join? kowang klik je banner wajah tampan tu..he he he

P/S: Entry ini adalah segmen semata2..jika benar berlaku, tiada kena mengena dengan aku ok! lalalalalala

With Love

You Might Also Like

12 Orang Komen

  1. hey, jenguk sini nak tengok siapa yang akan kena hack.. feel free to hit me back yeah :)

    aku teringin nak hack belog korang

    ReplyDelete
  2. Cik Ida: hehehe hai Ida manis...
    thankx ok...

    ReplyDelete
  3. singgah tuk HACK ! kihkih .

    jgn HACK saya okeh :)

    enjoy !

    http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    ReplyDelete
  4. Cumuhama: hahaha ishhh tak sanggup den nak HACK kalu muka cantik cmni..hehehhe

    hai nnti sis sggh yep... :)

    ReplyDelete
  5. as salam..eh!!
    jangan hack blog pakcik mat anu!!
    nanatu takde dah resepi2 derhaka dia.
    waaa waaa waaa~

    haha~


    ok2, pakcik tak hack sini~ maka, lawati lah belog pakcik ya ;)

    kenapa pakcik teringin hack belog orang lain?kenapa tak blog ni??

    ReplyDelete
  6. Pak cik: hahahaha oo rajinnya masak yek..x sangka2....:)

    ok2 jap2 lagi kita ni nak sggh HACK kang!ha ha ha

    ReplyDelete
  7. erk... habis la banyak da blog nak kena hack... makin ramai la hackers lepas abg ben buat segmen ni... kena letak password panjang2 ni... heee~

    teringin nak hack blog

    ReplyDelete
  8. fuh...
    nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
    selamat...
    hahaha...

    ReplyDelete
  9. singgah utk hack kt sini, bkn hack kejam,tp hack manje2 je + follow u :)
    http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

    ReplyDelete
  10. Izzat: kekeke..tukar pasword yg canggih tau...klu tak nanti..abs 1 malaya kena HACK! hehehehe

    Jom serang abg Ben....:p

    ReplyDelete
  11. SoloMolo: hahahaha belum sampai ajal blog mau HACK! hahahahahahaa

    ReplyDelete
  12. Sya_Cda: hehehe kita pun manja2 gak ni..klu tak manja kang tido lokap! hahahaha

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.