Monday, June 20, 2011

Antara aku & Ady Budika

Assalamualaikum wbt

Setelah kowang baca entrinya di sini ... haaa time tu mulalah kowang fikir macam2 dan bermacam2 eh, haiiipp jangan main tuduh2, wa tarak suka okeh! cuba baca sampai ke nota kakinya tu..baru kowang faham..:p
Aku dan Ady Budika? dah macam anggap adik je tu, jauh sekali nak berskandal dengannya, kalau pakai sandal sama2 ada ler..Pertama kali aku jumpa Ady ni, waktu Vblog 1Tube CMG kita tu, tapii masa tu walaupun duduk dekat tapi jauhhhhh rasanya, nak dekat pun segan, cuma senyum2 kambing hitam je kita berdua, he he he
Agaknya si Ady tu takut dengar suara mengilai aku bila gelak, alaaa biasa le aku ni, tak kira sapa, agak2 nak gelak, aku gelak je le, walaupun tengah rakaman suara ke..ha ha ha ha *nyaris ko kena halau dengan Ben masa tu* kekekekekeke


Kowang tengok tu, sopan je kan yang baju hijau tu, ishhh anak sapo le tu, ada yang berkenan? Jangan tak tahu dia ada seladang bela lembu tau, jinak2 pulak tu, boleh siap pegang leher, tak kejar owang punya, agak2 kalau nak raya tu, senang nak buat korban, lembu pun mahal weii sekarang! kan kan kan..:p
Gambar atas tu waktu pertama kali aku jumpa dia, nak amik gambo pun curi2..he he he, tapi memang baikk budaknya..boleh ni buat menantu untuk halau hantu..ha ha ha ha


Dan yang ni gambar terbaru dan masih segar dalam ingatan, baru semalam jumpa, pertemuan kali ke-2 bertemu bertentang mata dan bersalaman *eh aku salam ko ke Ady semalam?*ermmm...
Tujuannya, Lin nak serah barang dan cenderamata buat dia, bukan hadiah besday ke, kebetulan hari bapa, tapi bukan hadiah hari bapa, tapi hadiah tanda ingatan dan persahabatan ikhlas dari kakak kepada seorang adik..itu saja, tak lebih dari itu, kan kan kan Ady..*melepas nak mintak belanja makan mcD :p
Cuma terkilannya, kerana di sebabkan Lin ada hal nak kena cepat dan melihat si Ady tu terkejut dengan kedatangan rombongan yang reramai tu, sampaikan dia lupa nak keluarkan 'anu' dia dan tunjukkan pada aku..ishhhhhh terkilan sungguh rasa di hati ini..huhuhuhu..
Tapi takpe, raya pun dah dekat, nanti tunggu openhouse..kita kasi rewang reramai dengan menunjukkan 'anu' memasing ok!he he he . Apa2 pun terima kasih buat Ady sebab sudi merempit jumpa Sis walaupun sekejap, next time kita sembang ok!




P/S: Rajin2 menabung Ady dalam tabung katak tu, boleh kumpul duit buat kawin..he he he


With Love

2 comments:

  1. sis lin!!!!! ahahahaha..eh masa vlog tu..bukan ker ko dah kene halau sebab ngilai kuat2..ahahaha..raya nanti insyaallah aku terbang ke johor..ahahaaha.. cuti panjang neh!! apa pun thanks sangat2 tau hadiah..tabung ko kasi tu dah penuh k..tak berani snap gambar...nanti pencuri datang rumah!!

    ReplyDelete
  2. Ady: hehehe ye ye tau xpe..saja cover line..hahahahaha syhhhhhhhhh

    eh raya ko cuti lama eh..wah2 semua openhouse ko pergi le yek! jgn lupa singgah bukit indah yek..he he he

    Bagus2...dah penuh yek..hrtu nak beli yg besar tp talut ko ni x reti menabung..hahahaha

    sama2..jaga diri baik2 yek...pegang 'anu' tu elok2..kang kena curi tanggung sendiri..he he he

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com