Friday, June 10, 2011

Cer cite Cer cucuk

Assalamualaikum wbt..

Ada sesiapa yang tengah diet? Oooo ada yek? Eh awak, dan awak, awak2 diet jugak ke? Apsal angkat tangan? Ooo sebab awak berdua nak kawin yek? ha ha ha ha...
Ok2 ni nak cer cite cer cite sikit, pernah makan ini cecucuk? ketam cucuk dengan batang eskrem, sedap wooo..montok! kata CMG kita...heheheheh
Lin buat ke??? Oh! tidak..bukannya Lin buat sendiri, tapi beli je kat Tesco tu, hahahaha. Hampeh! nak update blog pun malas, lagi nak menyucuk bende ni, baik cucuk lain..hahahahahhaha ishhhhhh kowang ni lahhhhh, patut2 lah nak tanya soklan tu tau! 
Tapi mana tau kan, kot2 tetiba je rajin kan, esok lusa boleh try, tapi mana nak cari batang eskrem kontot tu???? ermmmmm


Sekali goreng tak boleh sikit2, gerenti tak cukup punya, kalau nak goreng kena goreng sebungkus terus. Selalu kowang jumpa yang Pasar Malam punya tu panjang2 kan? Yang ni lain, yang ni kontot2 jek, comei molek bulat lonjong je bentuknya...he he he...
Beli mana??? 


Beli mana lagi, Tesco le, tadi kan dah tulis! aiyoooo....
Brand lain Lin tak tau la ek, selalu beli memang brand yang ni, besar2 drumstik nya..tak caya, kowang pi cari..kalau tak jumpa, memang dia suruh kowang buat le sendiri..hahahahahaha




P/S: Mama Moralle, kalau tak jumpa nanti bagitau Lin ok..nanti esok Lin beli bawak ke rumah mama ok!~...


With Love

4 comments:

  1. eeeee saja la tu kan.. ako mmg tgh lapar nih... adehh..

    nak g makan sengsorang malas nya nk kuar...

    ReplyDelete
  2. Retna: hahahaa..adeiiiii

    Alahai siannya...meh ar sini..ada lagi 5 batang ni..hahahahhaa

    ReplyDelete
  3. 5 batang je? mana cukup weiii muaahha... ako makan soploh btg :p

    ReplyDelete
  4. Retna: 10??? eee gelojohnya ko...hahahahahah
    anak dara cukup le sebatang je dulu woii..kang bdn naik gumuk!!!! hahahahahha

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com