Auch! Sakit Perut dowh....

8/15/2011 07:35:00 AM

Assalamualaikum wbt..

Aduhhh sakit perut ni, auchhhhh...masuk ni dah 3x keluar masuk itu tandas lor..aduhhhhh
Salah makan apa ni???? aduhhhh ke terlalu banyak makan ni???? aduhhhhh
Waktu entry ni ditulis perut sangat2 memulas, dah letak minyak angin dan siap tampal koyok lagi, badan rasa tak bertenaga dah ni, suam2 panas dah rasanya,  ni pun balik dari hantar anak2 sekolah rasanya nak kena tido la, pulak tu puasa, aduhhhhhhhhhh.....kalau tak boleh buat air teh pekat panas2...dugaannnnnnn...mr.hubby takde pulak tu, kalau tak pagi2 ni begini sebelum pergi kerja boleh la bermanja ngada2 dengannya..huuhuhuhuhuhu

Image search dari en.google

Ya Allah berikan aku kekuatan Ya Allah...sihatkan lah aku untuk aku jalani hari2 ku harini untuk anak2 aku...mana nak kemas rumah ni, nak basuh baju lagi, nak fikir masak, aduhh tenaga dah lemah ni, macam bateri yang dah habis pewor rasanya....dan rasanya mau tido dalam itu tandas!!!!!!
Ok2 now nak tido barang sekejap, sebelum perut buat hal lagi...aduhhhhhhhhhh
Hepi 'Monday Blues' buat kowang....huhuhuhu





P/S: Alhamdulilah...Retna dah sampai KL dan mr.hubby sudah dalam flight menuju ke Miri..moga semuanya selamat..


You Might Also Like

9 Comments

  1. hehheeh..letih kan sakit perot tym pose..sekse sgat :P

    sabar yer byk2

    ReplyDelete
  2. sian ko..
    sabar ye...
    harap2 saket perut tu tak melarat..
    ermm so far alhamdulilah ako OK je plak perut ni hehe..

    ke ko makan botok banyak sangat kot.. ehhee...

    thanks awak! :)

    ReplyDelete
  3. adehh..
    memang parah woo kalau tang sakit perut ni...

    take care ye sis..^^,

    ReplyDelete
  4. Peachippo: Adeiii bru bangun dr tido tp still memulas2...tp msh bertahan lagi ni....huhuhuhu

    Thankx dear...

    ReplyDelete
  5. Retna: Itu la Ret..entah apa silap makannya ni, mybe botok2 tu kot..sbb byk sangat smlm aku makan kan...huhuhuhu

    Dah le puasa plk...adeii lepakkkk sangat2...

    ReplyDelete
  6. Cik Pulau: Betul la..mmg parah tahap letih dan lembik dah ni...adeiiii....

    Thankx dear :)

    ReplyDelete
  7. food poisoning la ni..
    cepat g klinik, amek ubat

    ReplyDelete
  8. Retna: Ntah le...now cuma memulas je..cirit dah hilang...
    mybe jugak banyak makan botok2 tu kot....tekak sampai loya, tp x muntah lagiu...adeiiiiiii

    klu x ok lagi..ptg kang nak ke klinik la...thankx ya!

    ReplyDelete
  9. tatettt poyottt laks mu Lin puasa nih.. lepak wo!

    skarang dah baik eik Lin hi3.. Oeya ni tak sempat menyekodeng blog tu yg trlewat mengomen.. ketinggalan..

    ReplyDelete

Penafian .
Semua penulisan dalam blog AKU Sis Lin ini TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau teks Sis di salah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com