Sunday, August 14, 2011

Aduhh lambatnya waktu berbuka....

BY Sis Lin IN , 1 comment

Assalamualaikum wbt...

Harini rasa macam lambat sangat nak petang, ermmm mungkin sebab cuaca panas atau sebab tak kemana2 juz lepak2 je kat rumah ni kot..ermmmm..
Bukan tak sabar sebab lapar tapi tak sabar nak berbuka beramai2  dan yang tak sabarnya nak makan 'botok-botok' ermmm yummmmm..
Tadi pagi alhamdulilah ,setelah seminggu tercari2 botok-botok ni, akhirnya jumpa juga di Pasar Larkin sana, tapi heganya dah naik mahal, dah jual rm6 lor sebungkus..dulu2 rasanya baru rm4 saja..huhuuhu
Yang penting kang rasanya sedap, jangan harap mahal tapi tak sedap dah ler...
Kowang buka di mana? 

Image search dari en.google

Inipun masih lagi tengah fikir ni nak makan apa, sebab harini kitaorang berbuka dirumah Kasawari, mr.hubby tak dapat join sebab terus nak ke KL and then esok nak ke Miri, so takut tak sempat nak pusing balik, nak ke ofis settle semua urusan bru dia bertolak ke KL...bizii memanjang je tu..huhuhuhu...
Retna pun balik lepas berbuka puasa, so nanti Lin akan hantar dia terus..dapat la kitaorang lepak2 sebelum Retna balik nanti..hehehehe..
Apa2 pun berbuka dimana pun sama je, janji jangan membazir ok!... 
Selamat berbuka buat semua...




P/S: Yeahhhh harini dapat lagi sepasang baju raya dari mr.hubby...TQ sayangggg ^.^


1 comment:

Terima kasih sudi singgah membaca dan beri ulasan/komen..
Sebarang cadangan dan pendapat anda, amat di alu-alukan....
TQ..