Wednesday, August 17, 2011

Wordless Wednesday #6: Deco Raya

BY Sis Lin IN 15 comments

Assalamualaikum wbt...

Special TQ to mr.hubby...Impian menjadi kenyataan... ^.^




Selamat Hari Raya..!!!! :p




P/S: Lepas ni mr.hubby urus tang langsir pulak...aku? No money No Talk!!!...wakakakakakak...


15 comments:

  1. nice suka warna tu :) jemput singgah tgk #ww saya : #wordless wednesday #10

    ReplyDelete
  2. ermmm... cantik warna tu kak...

    ReplyDelete
  3. ooo pasang wall paper ek..
    cantek!!
    wah wah tetiap tahun bertukar wajah :p

    psstt tahun depan tukar kaler merah lak ye :p

    ReplyDelete
  4. Noorul: Thankx dear..hubby punya pilihan tu... :)

    ReplyDelete
  5. Pn.Sheila: Thankx dear...thn ni semua urusan deco rumah, mr.hubby yg uruskan... :)

    ReplyDelete
  6. Retna: Yup Ret...abg aku yg pilih dan diam2 dh org dtg nk pasang....huhuhu

    Tp cntik kan..aku pun berkenan, langsir pun sama, smlm blk tup2 dh siap dia bt kat Nilai3..huhuhupun nsb aku berkenan...

    wallpaper tu dh 3 thn ler...huhuhuhu
    dr color merah baik aku pakai color pepel..kakakakkah :p

    ReplyDelete
  7. Apa lak,
    yang gambar no 2 tu bukan ko lepas cat pasang wall paper ke tu???

    ReplyDelete
  8. Jeles nyaa...
    huhu...

    "yang oo yang, nak cat rumah juga!!"

    eh jap, mana ako ada umah sendiri ek?
    erkkk Ayang sape plak yang ako sebut ni...

    gurlpp.. alamaakk caaaboottttttt :p

    ReplyDelete
  9. Retna: ishhh mana ada...yg thn lepas cuma cat saja..amana ada wallpaper Yang oiii....

    Cuma kali ni tukar yg 2 dinding tu aje..gambo 3 tu still pakai lama cuma mereka bersihkan lor..huhuhuhu

    Yangggggggg oo Yangggggg...heheheheheeh :p
    i love my beloved hubby..hahahaaaaaaa :p

    ReplyDelete
  10. Hans: hehehe thankx...belum siap lagi tu Hans...:)

    ReplyDelete
  11. uuuiiihhh!! raya btol awak Lin eik :)

    Sambut raya.. baju raya.. miss 'dalam' raya.. kuih raya.. sampul raya.. rumah raya.. fuhh!! raya! raya! raya! :D

    ReplyDelete
  12. Oh Oeya: hahahaha kata raya...tp nsb ada owang mau sponsor, jimat poket bulanan kita..hahahahahaha

    ReplyDelete
  13. warghhhh nak juga orang sponsor...
    adehh........ mana ni tukang sponsor tak nampak batang idong lagi ni.. iskk :p

    ReplyDelete
  14. Retna: Kekekke apalagi...cepat jerit atas bukit!! hahahahahha :p

    aku klu owang tak sponsor..mmg majuk!

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah membaca dan beri ulasan/komen..
Sebarang cadangan dan pendapat anda, amat di alu-alukan....
TQ..