Monday, August 08, 2011

Rentetan Majlis Berbuka Puasa MsjBox

BY Sis Lin IN , , 8 comments

Assalamualaikum wbt...

Tarikh/Hari: Sabtu 6hb Ogos 2011 
Jam: 6pm - 8pm
Tempat: Malay Village Kolam Air.
Agenda: Majlis Berbuka Puasa MsjBox 2011 edisi Selatan (Johor Bahru)
Menu: Buffet- dewasa rm29.90 dan Kanak2 rm15.90.

Alhamdulilah semuanya dah selesai dan berjalan lancar. Terima kasih yang tak terhingga buat semua yang terlibat dan hadir tak kira jauh dan dekat, kehadiran kowang semua sangat dihargai terutama boss MsjBox dan family yang sudi turun padang sama2 menjayakan majlis ini, terima kasih sekali lagi.
Tak dapat dilupakan kenangan, keriangan, hilaian tawa dan juga senyuman yang terukir sepanjang majlis itu, sangat2 enjoy dan mengembirakan..
Love u all..muahhhhhhhh :p


-'Geng Kamie' Retnawati, Shaizhar, Sodep, Junaidi, Karni, Bro Ross, NastaseaNazryyana, Ridzuan juga yang tukang amik gambo Izu, merakamkan gambar sebelum kami semua berangkat pergi.
*dah macam hari raya kan? tapi kalau ada Azman a.k.a Kasawari & family lagi best! huhuhuhuhu,\.


-Dalam jam 6.30pm juga baru kitaorang sampai, dari jauh nampak Mama Mariah & family juga Nad dan sampai awal2 lagi..hehehehe sori jalan jem *padahal kuar lambat..heheheheh :p


-Sampai aje terus amik makan, macam owang tak makan 10 hari gayanya, owang yang turut sama berbuka pun boleh tahan ramai juga, tapi tak le berebut2 cuma beratur le nak amik makan tu, menu pulak semua makanan kampung, semua ada, sambal tempoyak dengan cencaluk le yang buat Lin tergoda mau makan nasi..huhuhuhu..*padahal dah amik mee hoon soto!


-Macam biasa, selesai makan, owang lain semua dah cabut balik, tapi kitaorang duduk memekak ketawa borak tak hengat dunia..hahahahaha..*sesekali kalau dah jumpa memang le banyak cerita kan?


-Perut pun dah kenyang sampai nak bangun pun susah, so apalagi sebelum balik kita amik gambar beramai2 dulu yek...*bukan senang mau amik gambar reramai macam ni..:)
Tu pun tak cukup lagi ahlinya...huhuhuhu


-Dah amik kat dalam, kita bergaya pulak kat depan restoran tu, hehehehe
Tapi ermmm apsal pulak mr.hubby boleh berdiri betul2 depan tu, ermm abis terlindung muka ku yang cun tu! hahahah tapi at least boleh gak cover perut ku yang dah buncit tu..hahahahahaha..

*Kredit gambar dari kamera Sodep dan tukang gambo Izu..
Apa2 pun sekali lagi terima kasih buat semua, insya'allah ada rezki dan umur kita jumpa pulak di openhouse raya nanti ok..:)




P/S: Tak dapat bayangkan kalau semua Geng Kamie berkumpul dan bersatu kembali, mesti naik bergegar le restoran tu..huhuhu miss u Che Ct & Dilla..huhuhuhu


8 comments:

  1. happeningnya............

    kak........
    kalian memang hebat

    ReplyDelete
  2. CR Ayu: Yup ayu..events kemestian tiap2 thn..hehehehe

    Thankx ayu..kita ni je bila mau gather2 lagi..hehehhee

    ReplyDelete
  3. ye ye ye.. miss call juga... ha ha ha

    ReplyDelete
  4. Shaizhar: hahahaha sabo je ler..:p

    ReplyDelete
  5. Diana: Memang meriah sangat2.....:)

    ReplyDelete
  6. wah dah update yee...
    ako x smepat arr arini..
    bz je biasa la monday ..

    tgu tau gmbr2 dari ako k ;-)

    ReplyDelete
  7. Retna: hehehe ada mood update le..klu takde mood kang..duduk diam je leee..hehehehhe

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah membaca dan beri ulasan/komen..
Sebarang cadangan dan pendapat anda, amat di alu-alukan....
TQ..