Nafisa Silk House.

Assalamualaikum wbt...

Terima kasih buat mr.hubby atas tajaan dan tunaikan permintaan si isteri yang banyak songel ni..hehehehe
Asalnya nak menempah dengan kawan, tapi atas kesibukkan kerja mr.hubby, so tak dapat nak bawak beli kain  so tak jadi hantar dengan kawan *majuk*
Oleh kerana tengok isterinya yang merajuk, mr.hubby kebetulannya outstation ke Bintulu,Sarawak. Selesai urusan disana, mr.hubby singgah ke Nilai3 dan terus col bagitau si isteri ni, nak color apa dan paten apa, terus disuruhnya si isterinya ni ukur ukuran tingkap semua..*senyum sampai telinga*

Petangnya mr.hubby col dia kata dah siap jahit dan otw pulang ke JB sebelum esoknya nak ke Melaka *lompat katak gembira*.
Malamnya mr.hubby sampai dan terus susah payah panjat segala gantung kesemua langsir tu. *pelik,cepatnya nak pasang*
Dah siap pasang, mr.hubby hulur sesuatu .*sukaaaa, bende rahasia* 
Terus kami tido dengan gembira dan jayanya sampai ke satu tujuan..*nakal* :p


Beli dan terus jahit, 1 jam siap!!! TQ Nafisa Silk House..
Takpe masuk gambo ni kan, apsal? ada yang nak kata aku ni 'eksen' ke??? eh eh eh 'ada aku kesah!'





P/S: Masih lagi kekok menggunakannya...hu hu hu


Nafisa Silk House. Nafisa Silk House. Reviewed by Sis Lin on Friday, August 19, 2011 Rating: 5

6 comments:

  1. pstst psstt nak juga satu!
    Ala yg rehsia tu laaaa :p

    ReplyDelete
  2. Beshnyer dpt langsir baruuuuuu...jeles ekeke

    ReplyDelete
  3. Cantik.. Corak tak semakkk.. :)

    Makin nak siap uma raya eik Lin..

    ReplyDelete
  4. Retna: Apa? Yg rahasia tu? ermmmm takde apanya la...
    Ooo yg ituuuu ke?? ermm telan air liur je le..huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. Mya: Huhhuhu tu le mmg best tp dh 3 tahun x tukar tau... :)

    ReplyDelete
  6. Oh Oeya: Kalau pilihan hubby, mmg corak gitu le, simple dan plain.. :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.