Sunday, August 07, 2011

@Malay Village,Kolam Air.

BY Sis Lin IN , 12 comments

Assalamualaikum wbt...

Alhamdulilah semuanya dah selesai dan berjalan lancar. Terima kasih buat semua yang sudi melapangkan diri untuk bersama2 dalam program kali ni..walaupun kehadiran tak semeriah dulu, tapi semangat persahabatan jauh dan dekat tetap dapat disatukan...
Opsss ok2 mata dah naik layu nak katup ni..esok kalau dah free Lin update ceritanya juga gambar2 nya...
JUmpa lagi esok..insya'allah...


Terima kasih buat semua yang hadir. :) *espok sambung ucapannya.
Kowang layan dulu la gambo yang ni dulu ok..:p...




P/S: Adeii nak muntah darah tengok gambo2 nie,..huhuhuhu


12 comments:

  1. hahaa.. jgnla muntah darah,,.
    nanti org kata kene santau la pulakk..hihiii..
    btw salam kenal n cikbee follow sini...

    ReplyDelete
  2. fu yooo... depannya En. Sabar bergambar... he he he... terlindung 'adik' di buatnya

    terima kasih kepada semuanya. Puan marlin dan En. Sabar sekeluarga.

    ReplyDelete
  3. En Sabar paling excited. sisLin berjaya mengecilkan saiz badan. oppppsss larikkk.

    nanti bagi alamat di nsahida@gmail.com ye sis. macey.

    ReplyDelete
  4. hahahaa amboii...
    betul la x pernah2 en sabar di hadapan hehee ini satu perkembangan yang positif!!

    Syabas!! :p

    ReplyDelete
  5. Syabiebiey: Hehehehe ye jugak kan...tp mmg byk gambonya..

    Slam kenal juga....:)

    ReplyDelete
  6. Shaizhar: Tau xpe...terkejut aku..dengan aku2 sekali terlindung! hahahahaha

    ReplyDelete
  7. Cha: hahaha ye ye nsb jugak dpt sembunyikan perut ku yg dh buncit sbb mkn byk tu..kekekekeke

    alamat? nk pos kad raya eh? ok2..

    ReplyDelete
  8. Retna: hahahah jgn nnti abg aku nk buat blog dah ler..kakakakakakah

    ReplyDelete
  9. apa nie.. pakai gambar yg sama 2 kali. kasi tukar la. tengah update entry 'photo shoot' muntah darah nak pilih gambar.

    ReplyDelete
  10. Shaizhar: hahahaha tak perasan pulak aku...tp takpe la..jnji adoooooo :p

    wah2..eh gambo ko tu byk kat aku nie..heheheheh :p

    ReplyDelete
  11. nanti tag je la ye kat FB.

    Aku rasa top commenters kau tue mcm 'biol' apa sal aku boleh jatuh lak dalam carta. x suka..x suka.. x suka

    ReplyDelete
  12. Shaizhar: hahahahaha ok2 ada juga aku dah tag tu...hehehehe

    Alaa carta tu mmg le..ikut 'angin' aku malas nak layan...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah membaca dan beri ulasan/komen..
Sebarang cadangan dan pendapat anda, amat di alu-alukan....
TQ..