Wordless Wednesday #12: Vandalisme

10/05/2011 01:00:00 PM

Assalamualaikum wbt..


Image c&p dari teman fb..


Apa itu Wordless Wednesday?






P/S: Nak kata tak sekolah, susah payah mak bapak cari duit hantar sekolah..hurmmm 'lu fikir le sendiri'..!


You Might Also Like

5 Orang Komen

  1. humanggggggaaaaiiiii.. mau pass tahap cipan dak nih ??!!!

    ReplyDelete
  2. Hahahhaha...Lin, ko dah pi bgtau kat Penguatkuasa bandar ni ke blm...adeii takut tok nenek yg pandai baca rumi pengsaann...kalau diaorg pandai baca jawi je xpa laaa...hahahahha, kejiii punya entry ko Lin :)

    ReplyDelete
  3. Oh Oeya: Bukan takat pass sek tinggi..sek buta pekak tuli pun mika masuk kelas nii..huhuhu

    ReplyDelete
  4. Kak Ummi: Hahahhaa alaaa kita takut dan malu la kak nak adu..kang mereka tanya tulis apa, nak sebut kang adeiii malu kemaluan kita kakkkk..hahahahahahaaaaa

    ReplyDelete
  5. budak zaman skang ni..cer la guna kebolehan bergraffiti tu kat tempat lain kan...

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.