Wednesday, October 05, 2011

5 comments:

  1. humanggggggaaaaiiiii.. mau pass tahap cipan dak nih ??!!!

    ReplyDelete
  2. Hahahhaha...Lin, ko dah pi bgtau kat Penguatkuasa bandar ni ke blm...adeii takut tok nenek yg pandai baca rumi pengsaann...kalau diaorg pandai baca jawi je xpa laaa...hahahahha, kejiii punya entry ko Lin :)

    ReplyDelete
  3. Oh Oeya: Bukan takat pass sek tinggi..sek buta pekak tuli pun mika masuk kelas nii..huhuhu

    ReplyDelete
  4. Kak Ummi: Hahahhaa alaaa kita takut dan malu la kak nak adu..kang mereka tanya tulis apa, nak sebut kang adeiii malu kemaluan kita kakkkk..hahahahahahaaaaa

    ReplyDelete
  5. budak zaman skang ni..cer la guna kebolehan bergraffiti tu kat tempat lain kan...

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com