Hepi Sweet 17teen Naz..

Assalamualaikum wbt..

Harini Rabu 2 Nov, genaplah anak Lin Nurul Nastasea, yang ke-17tahun (sweet seventeen) la kiranya...punya le excited dia tu tapi dalam gembira kepala otak tengah buat persediaan untuk exam SPM nanti..heheh so takde apa2 party ok, cuma maybe bawak gi makan2 aje kat luar nanti..hehehe 


'Hepi besday sayang, Mak sentiasa doakan yang terbaik untuk anak Mak, juga Mak doakan kakak menjadi anak yang soleha dan berjaya dalam setiap apa yang kakak ceburi dan ianya akan menjadi kebanggaan buat Mak & Family kita.' 
'Ingat sentiasa apa yang Mak pesan ye, Mak tau kakak dah boleh nilai mana yang baik dan mana yang tak elok, so enjoy ur life sebaik2 yang mungkin'..A-Minnn..





P/S: Hadiah? opssss kan dah dapat dah.. Hope u like it.. !



12 comments:

  1. happy birthday naz..

    besor dah anak dara sis lin


    kalau dekat, ayu dan naz sama2 potong kek nie... hehehehhe

    ReplyDelete
  2. Sis dulu kahwin umur brp?? Untungnya, muda2 lagi anak dah besar panjang.. Kita lagi tua dari Lin, ank baru tahun 4.. lmbt lagi nak smpi umur 17 ni..

    ReplyDelete
  3. Ops! Kita tunggu entry cheese pesona...

    ReplyDelete
  4. Ayu CR: Thankx Ayu...
    Ye la kan klu dekat boleh kita potong kek sama2 kan..heheheee

    ReplyDelete
  5. Sari Yusa: Kekeke soalan maut! Sis kawin umur 18thn, lepas aje habis SPM, terus kawin..heheh sbbnya dah berkwn dgn mr.hubby tu 3thn :)

    Alhamdulilah dah jodoh kan.. :)

    ReplyDelete
  6. hepi besday sweet 17 naz!

    rasa sebak bila baca ucapan lin tu...pesan seorang ibu kpd anak2 tak pernah lekang dibibir.marah seorang ibu kpd seorang anak adalah kerana rasa kasih dan syg yg tidak berbelah bagi.betul tak lin?

    teringat dedulu kita pun selalu dibebel jugak huhu ;(

    ReplyDelete
  7. sweet nye anak kak lyn...
    mcm ibunya lah.. =)
    happy birtday to dia.. =)

    ReplyDelete
  8. Mama Echah: Terima kasih Ma..
    Memang betul Ma, biarpun anak2 dah besar tp kata2 nasihat/bebelan mesti kita kena buat juga dan keluarkan, agar mereka ingat sentiasa, sbbnya manusia mudah lupa kan Ma...

    Mak Lin mmg kuat bebel..turun temurun agaknya ni..heheeeee

    ReplyDelete
  9. Semut Senyum: Hehehe Mak dia dah rasa semakin tua dah ni..huhuhu

    Btw thankx dear..muahhh :)

    ReplyDelete
  10. salam hari lahir adik Naz..moga jadi seperti apa yang mak adik Naz doakan...ameen...

    ReplyDelete
  11. Sunah: Terima kasih kakak Sunah..hehehe
    A-Minnnn

    ReplyDelete
  12. Allah selamatkan kamu..
    Allah selamatkan kamu..
    Allah selamatkan Nurul Nastasea..
    Allah selamatkan kamu..

    Selamat Hari Lahir Naz :)

    Amin.





    *pssttt! Mak punyer pesan tu diaaa.. Makkk pulak yg tersentuh hati nokkk ngeee..

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..