Wednesday, November 02, 2011

Pelengkap Hidup Ku.

BY Sis Lin IN , 7 comments

Assalamualaikum wbt..

Oh...Aku sudah jatuh 'cinta' sama SUARA dia..arghhhhh...
Kowang klik dan dengar..huhuhu
Jangan lupa like SINI




Lirik Lagu Eren feat. Romi Pelengkap Hidupku Lyrics

aku bagai laut tak bertepi dan tak berkarang
aku bagai bintang yang tak ditemani malam
melihat dirimu ada senyum canda dan tawa
yang membuat aku tak ingin pergi darimu

teringat janji lamamu kepadaku
teringat aku teringat
teringat saat kau masih ada di sini
temani ku sepanjang hari

reff:
bila kau pergi jauh ingatlah aku
bila ku di sampingmu peluk tubuhku
bila kau rindu aku panggil namaku
ku datang menemuimu

peluk erat jasadku jangan lepaskan
tetaplah kau di sini arungi malam
karna hanya dirimu belahan jiwa
pelengkap ku di dunia






P/S: 'Vokal Bukan Sekadar Rupa' itulah yang utama.. :) *sore aku pun sedap gak tau :p


7 comments:

  1. macam lagu yang awin share hari tu la....sis, da buh WW baru..ahahah

    ReplyDelete
  2. Sunah: A'ah le..mmg best semua lagu2 dan jatuh cinta pada SUARA dah..huhuhu

    ReplyDelete
  3. ai like the voice
    lagu y post fb tu pon dap gak

    ReplyDelete
  4. Iffah: Kannn mmg sedap sore dia..lagu2 yg di nyanyikan semula, semua kena dgn feel laaa...huhuhuhu

    Ko pun sudah jatuh hati ka? hehehee

    ReplyDelete
  5. best lagu ni...;d../met pagi..salam kenal..;d

    ReplyDelete
  6. Run Away: Met pagi juga...salam kenalan juga...
    Thankx dear :)

    ReplyDelete
  7. Ni kt bilik bujang gaknya nih.. tu yang suara menusuk nusuk kalbu heheh ;-)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah membaca dan beri ulasan/komen..
Sebarang cadangan dan pendapat anda, amat di alu-alukan....
TQ..