SETELAH SEKIAN LAMA .

5/10/2017 03:07:00 PM

Assalamualaikum wbt ..




Cakk, apa khabar semua ? Lama sudah tidak menulis di sini, bukan tak nak menulis lagi tapi agak susah nak buka laptop kerana ketiadaan wifi di rumah huhuhuhu.
Guna hotspot alahaii kemain lembab nak loadingnya weii, naik buhsan mengadap laptop. Nak update guna phone , masih kekok, tak pandai lagi, setakat nak blog walking klik-klik baca aje ok lah, kalau nak drop komen pun terkial-kial huhuhu .

Tapi kini tidak lagi. Sudah ada UniFii lor hahahaha. Dah 2 hari pasang UniFii, so far so good, laju bak hang sekali klik hehehe puashati nak mengodeh blog . Sebelum ni uma Lin pakai P1 Wimax, so far pun okay juga, maklum dah 4G, tapi takat guna gitu-gitu aje okay le, nak searching lebih-lebh tu ermm menunggu le gamaknya. 

So lepas ni bole le sambung menulis merapu merepek meraban lagi kat blog sendiri hehehe. Tak kisah ada yang nak baca atau tidak, janji kita suka apa yang kta suka buat, Tapi kan kadang-kadang bila lama tak menulis ni, ada gak rakan bertanya khabar, so kira ada gak la kan yang nak dan rindu penulisan kita hahahaha. 

Takpelah janji blog Lin masih ada gak viewnya, tak sangka juga diam tak diam masuk tahun ke sembilan blog Lin ni, walaupun bukan di kategorikan real blogger tapi bakat menulis tu ada le juga kan heheheh . 
Buat suka-suka aje, letak iklan sana sini tu pun untuk suka-suka juga hehehe . Tapi ada gak masyuknya tau. 

Oklah nanti Lin kumpul idea lagi menulis ye, cukup dulu buat ayat geli-geli harni, esok lusa Lin sambung menulis cerita lain pulak ok. Terima kasih sudi datang singgah dan membaca ok.
Selamat beristerirehat dan selamat santai-santai bersama keluarga.
Hujan lebat ni saat menulis ni, tido pun sodap ni kann hehehe..





P/S: Cerita banyak nak tulis, tapi nak mulakan tu, berat betul jari nak menaip hahaha ..


You Might Also Like

2 Orang Komen

  1. hahaha.. tak menahan baca ayat geli2 tu Lin.
    mahal tak pasang unifi tu Lin?

    ReplyDelete
  2. welcome kak lin...lepas ni boleh la rajin update.,..rajin tau...hehehee

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.