WORDLESS WEDNESDAY - PERAMPAS LAKI ORANG

5/09/2018 09:02:00 AM

Assalamualaikum wbt .



#WordlessWednesday 




*Pic dari Google*








P/S: Ha ha ha 'idea' .. berani macam-macam ? Jangan memacam ..


You Might Also Like

6 Orang Komen

  1. walla....satu hal nk padam balik spray tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe rasakannn @Amanda ha ha ha ha

      Delete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  3. Tengok kereta tu.. selagi tak hilang kesan tu selagi tulah empunya kereta takkan guna.. huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kann @Aizamia, dr tempat parking tu, silap-silap park situ terus , ada orang siap skodeng nak tengok muka tuan punya kereta ha ha ha

      Delete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.