Saturday, June 02, 2018

LAZADA RIANG RIA RAYA MEMERIAHKAN RAYA ANDA

Assalamualaikum wbt.

LAZADA RIANG RIA RAYA MEMERIAHKAN RAYA ANDA | Berita gembira buat semua. Jualan terhebat sempena Syawal yang akan kunjung tiba tidak lama lagi, Lazada online shopping menawarkan potongan dan diskaun sehingga 90 peratus bermula semalam 1 Jun sehingga 4 Jun 2018. Ia dinamakan sebagai Jualan Riang Raya Lazada/Lazada Riang Ria Raya Sale .

Wahh! Sis suka! Korang pun mesti suka juga kan? Diskaun sehingga 90% ini ditawarkan bagi pembelian seperti barangan pembuatan kuih raya, perkakas dapur, pakaian dan juga aksesori untuk wanita dan lelaki. Jadi, tak perlulah keluar bersesak mencari barangan di supermarket. Sebabnya online shopping Lazada sudah menyediakan kesemua kelengkapan raya anda. Yang paling penting, kos penghantaran adalah percuma!. 


Jualan Riang Ria Raya Lazada 

Jualan Riang Ria Raya ini berlangsung selama 4 hari sahaja iaitu bermula dari 1 Jun sehingga 4 Jun. Sekejap ajekan? Jadi pastikan korang tidak melepaskan peluang keemasan ini, siap ada deal istimewa dan diskaun sehingga 90% barangan terpilih. Lebih dari 30 jenama antarabangsa yang ada, antaranya adalah:

1. Siti Khadijah
2. Urban Decay
3. Kitchen Z
4. Carlo Rino
5. Seng Heng
6. Samsung
7. Drypers
8. Nivea
9. Logitech
10. Clarks

Ada banyak lagi barangan terpilih, juga lebih dari 600 baucer di sediakan dan sempena masih lagi dalam bulan Ramadhan, juga terdapat buffet ramadhan baucer dengan harga yang rendah untuk korang beli.
Korang kena terjah sendiri okay. Korang jangan tunggu, jualan sudah bermula, takut nanti barang yang korang nak, dah habis pulak kan, kenalah tunggu. Kalau rasa nak pakai untuk raya, masih sempat lagi, sebabnya Lazada turut menambah beberapa perkhidmatan termasuklah “High-Speed Delivery” (Penghantaran Laju Tinggi) yang membolehkan para pelangaan menerima tempahan mereka dalam tempoh 24 jam. Lazada juga menyediakan laman utama dan aplikasi mudah alih yang telah direka bentuk semula supaya rakyat Malaysia dapat membeli-belah untuk seisi keluarga melalui perkakasan mudah alih mereka untuk musim perayaan dengan lebih mudah.
Mudahkan.


Korang tengok video ni. Terharu sungguh.
Mungkin korang nak belikan hadiah ke untuk orang yang tersayang macam dalam video ni, Lazada pilihan yang terbaik untuk korang membeli-belah secara atas talian
Bagi anda yang belum pernah menggunakan Lazada sebelum ini, jangan risau anda boleh buat bayaran menggunakan kad kredit, kad debit dan juga menggunakan perbankan internet.
Sila daftar akaun dengan Lazada supaya anda dapat kupon diskaun ahli baharu. Kupon akan dihantar ke alamat email anda. Masukkan kod kupon ini semasa membuat bayaran di shopping cart checkout untuk belian seterusnya.


Duit Raya Shakin' Deals 

Dan jangan lepaskan peluang memenangi CASH VOUCHER sehingga RM50 dengan turut serta dalam Duit Raya Shakin' Deals. Korang cuma perlu muat turun aplikasi Lazada dan pastikan sentiasa di paparan utama website & daftar masuk ke akaun masing-masing. 
Dan mulai 22 May till 4 June at 5.30 am, 12.30 pm and 9.30 pm!, korang boleh shake shake untuk memenangi baucer tunai sehingga bernilai RM50. Banyak tu kalau dapatkan, boleh sambung membeli-belah kat Lazada. 

Maklumat lanjut tentang Duit Raya Shakin' Deals ni korang boleh dapatkan di SINI.

Tunggu apa lagi, jom kita soping berjemaah sekarang juga hehehe..





P/S: Korang tu nak soping ingat-ingat ui, tengok jam, kang terbabas nak memasak berbuka hahaha..


6 comments:

  1. Replies
    1. Hehehe ngeri nak klik-klik @Shafyqah hahaha takut meroyan soping hahaha

      Delete
  2. assalamualaikum lin...gile kalau masuk ke sini...semua nak beli...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam Mama @Maszull, ye Maaa, shake-shaek pun dah dapat duit, ayuh kita soping hahaha

      Delete
  3. tak jadi nak install..nak control nafsu shopping sebab dah terlajak budget..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha samalah Sis @CikTom, dah uninstall dah selepas habis 4hb hrtu, ngeri, kang bukak je mesti sangkut hahaha

      Delete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com