WORDLESS WEDNESDAY - TAHNIAH KAKAK SEKALI LAGI TERIMA ANUGERAH DEKAN (LAST SEM)

11/28/2018 08:36:00 AM

#WordlessWednesday 











P/S: Alhamdulilah tahniah anak Mak, Nastasea yang buat sekian kalinya lagi lagi lagi lagi dan lagi dapat terima anugerah dekan untuk last sem degree kali ni. Dia sendiri pun tak jangka dapat pulun semua dekan dalam degree, rezeki laa tu namanya. Now Kakak tengah 'kerja' habiskan intern sampai bulan 2, lepas tu dah boleh fikir nak buat apa. Kalau lihat resultnya dah membolehkannya sambung PHD tapi tak taulah tuan punya diri tu. Tunggu dan lihat. 


8 Comments

  1. tahniah kakak...sambung selagi boleh sambung

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...tahniah kakak...tahniah juga buat Sis Lin dan family

    ReplyDelete
  3. Tahniahhhhh kakak.. Kak ain pon belajar sendu ...hahahaha.😜😜😜😜😜

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih @Farahain, sendu pun takpe janji habis dah belajarnya...

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com