Breaking

Friday, August 12, 2011

Kurang ajar punya AYAM!

Assalamualaikum wbt...

Haaaaa cer tengok cer tengok tu..apa ayam tu buat kat aku waktu aku nak cuci dia tu, aishhhh bukak2 je plastik ayam tu, terus keluarkan dulu kaki ayam, tup2 dia tunjuk FUCK kat aku..benggong punya ayam, ni mesti waktu dia kena sembelih dia tak redha ni, sebab tu sempat lagi dia tunjuk kaki dia camtu..huhuhuhu
1st time ni aku tengok kaki ayam sebegini rupa, selalu kaki ayam bengkok je ke bawah, ermmm baik2 nak masuk buat masak kari tadi, terus aku campak dua2 kaki tu dalam tong! nasib ko le ayam, sebab dah terkejut kan, takut kena badi pulak aku..hahahahahahaha



Aiii la ayam, kot ye pun nak mati waktu tu, kasi le rapat2 jari jemari tu, tak elok camtu, huhuhuhu..
*ni secara kebetulan saja..tiada kaitan dengan ayam yang hidup mahupun ayam dah mati..hehehehe




P/S: Yehaaaa esok dia nak datang lagi..boleh dating2 dan borak sampai lebam!..


25 comments:

  1. hahhahhahhaha camni pon ado.. adeh kak

    ReplyDelete
  2. wakaakkakakaka eee klu ako terus tak lalu nak makan ayam tuh :-D

    sian agaknya time nk sembelih tu nafsu dia tgh mencanak naik kot... alih2 kena kerat... iskk iskk

    ReplyDelete
  3. keji..
    hahahhaha
    hari2 ayu siang 40kg ayam..
    tak pernah jumpa sekeji ini oh... ayam!!

    ReplyDelete
  4. errr lucasss

    tak redha?

    tak ley makan kalau cmtu haha

    ReplyDelete
  5. oi!!!
    haha..
    apa punya ayam daaaa...

    btw,new hupdate,hehe>>>

    http://cintailmu89.blogspot.com/2011/08/spontaneous-friday.html

    ReplyDelete
  6. hahaha..1st time tgk..kebetulann! ;)

    ReplyDelete
  7. IEB: hahaha tu la pasall, terkejut den tadi..hahahaha

    ReplyDelete
  8. Retna: sebab tu aku terus campak dalam tong!

    sebab aku TERmaki..huhuhuhu

    ReplyDelete
  9. Cik TIkah: mmg lawak betul! spontan!

    ReplyDelete
  10. Ayu: Hahaha tu klu 40ekor mcmtu..sah2 mmg semua ayam gangster tu..hahahahahhaa

    ReplyDelete
  11. Iffah: Hahahah bukan lucah la..tp TERnaik aje jari kakinya tu..kakakakakh

    ReplyDelete
  12. Iz: hahaha sampai tak lalu nak masuk dlm periuk bt kari...huhuhuhu

    ReplyDelete
  13. Cik Ila: sama ar..sis pun terkejut nampak tadi..kekekekek

    ReplyDelete
  14. hahaha. kelakar lah. boleh jadi cerita pulak eh. :P

    ReplyDelete
  15. Difficult easy: heheheh itu le secara spontan je tadi..terus kongsi di sini... :)

    ReplyDelete
  16. Hahahahah lawak3!! Aksi tak disengajakan la kak hekhek

    ReplyDelete
  17. Farha: hehehe a'ah dik kebetulan tadi tp terkejut gak tadi sampai TERmaki sikit..heheheheh

    ReplyDelete
  18. huhu ingatkan apa la tadi, kot dia membuang kat simen rumah ke, rupanya lain.

    ReplyDelete
  19. Eiela: Hahahaa klu tang membuang tu ok lagi..ni tang yg pelik tp benar...kekekeke

    ReplyDelete
  20. hahahha...msti org yg sembelih tuu duk kutuk dye dulu..tuu dyer marah tuu :P

    ReplyDelete
  21. Peachippo: hahaha ye ye bak kata dia tak redha lagi...kekekekeke

    ReplyDelete
  22. Kasawari: Kakakakakah..adeiiiiii sabo je ler...

    ReplyDelete
  23. dia say halo tu Lin wakakaka :D

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..