Terjah orang tido!

Assalamualaikum wbt...

Huarghhhh ngantuknya mata, seawal pagi jam 6.45am dah bangun, dan sekali lagi TERlewat dan TERbabas bangun sahur, adeiiii gini le dia kalau tido awal, mesti lambat bangun, tapi kalau tido lambat,. sedar pulak nak bangun..grrrrrrr...
Harini pergi Airport,Senai nak amik Retna, dia sampai Jb dalam agak2 jam 8.10am gitu, so kelam kabut le duk mandi, terus kejut Amat terus keluar kesana, sampai Airport dia dah sampai pun..hehehehe
So balik dari Airport tu, kitaorang plan nak 'terjah' ke rumah Kasawari, ermmm rasanya mesti dia tengah tido lagi tu, arghh tak kira nak terjah juga! hahahahaha
Assalamualaikummmmmmm...hampir 10x bagi salam, yang keluar menyambut, kucingnya aje, hahahaha kan dah kata mesti tengah tido lagi..hehehehehe siann cikgu Linda, terkebil2 bijik mata bukak pintu..hehehehe i likeeee nasib kowang tak pakai kain tau! hahahahaha..


Angpow raya dari BNM..bestnyaaaa tapi sampul aja, dalamnya kosong! TQ Retna...


Sampul merah mesti duitnya pun merah kan..kekekeke
Weii dah tua dah tak sesuai ok nak duit raya..:p 
Apa2 pun seronok..kami tak jemu bertemu dan berborak walau selalu berjumpa...:) kowang penghibur hati dikala sepi...
Now dah kat rumah, lepas2 borak2 dan fikir mau masak apa harini untuk berbuka..ermmmm



P/S: Dapat col mr.hubby harini dia balik dr Melaka, esok nak ke KL lusa nak ke Miri..adeiiiiii '


7 comments:

  1. klu duit merah sy pon nk la

    ReplyDelete
  2. sungguh bizi encik hubby tu kan kak

    ReplyDelete
  3. Oh Oeya: mmg meriah,...klu dpt tiap2 minggu mau cmni... :)

    ReplyDelete
  4. Sifu: hehehe saya pun juga...hehehe

    ReplyDelete
  5. Iffah: Yup Iffah..mmg workholic punya orang....
    esok balik nnti nak ke Miri plk...huhuhu apa nak bt cr rezki Iffah...

    ReplyDelete
  6. haha.. 10 kali bagi salam.. yang sambut kucingnya.. hemo hemo ker sheiro.. haha

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..