Terkini: Status Halal Produk Simply Siti.

8/09/2011 10:10:00 AM

Assalamualaikum wbt....

Alhamdulilah akhirnya telah disahkan Halal dan kenyataan merujuk kepada produk tu pun dah dikeluarkan melalui harian Metro harini..
Bukannya apa, baru nak menyesuaikan muka ni menggunakannya, kuar pulak kenyataan yang Simply Siti ni tak halal, aduuhhhhhhh jadi was-was dibuatnya..tak ke rugi tu, buka murah2 ko nak beli tu..huhuhu
*Yang tak tahu apa cite dan isu sebelum ni, boleh merujuk di SINI.
Dan yang dibawah ni adalah keratan akhbar harian Metro tentang persoalan status halal Simply Siti..
Harap2 lepas ni jangan lah ada kesilapan sebesar ini, sangat menjatuhkan nama baik sesaorang.

Klik image untuk tumbesaran lebih besar .

Kata dan dengar citenya, blog Sazuha yang memperluaskan keratan Jakim tentang penyebaran isu tidak halal SS tu dah pun tutup blognya *cer kowang klik....ermmmm buat apa nak takut dik kalau anda betul! melainkan kalau sendiri tak tau tapi sibuk menyebar sana sini, kira trafik ko up juga la yek!!




P/S: Sapa tak mahu cantik macam Dato'Siti tu woiiiiiiiiiiiiiiiii.....lalalalalalalala..


4 Comments

  1. terima kasih atas informasi yang di berikan. walaupun... i x pakai simple siti itu

    ReplyDelete
  2. Shaizhar: hehehehe lelaki pun boleh pakai klu nak pakai, nnti jd encem mcm Dato K..muahahahahaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  3. haah x dpt bukak blog dia..sazuha ke sazuya?

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com