عرض المشاركات من أغسطس, 2010

Salam Merdeka ke 53thn

Salam semua... Lirik lagu Negara Ku Malaysia bersatu.. Negaraku Tanah tumpahnya darahku, Raky…

Berdua lebih baik.. :)

Salam semua... Haaa ni kang ada plk kontroversi ni kang, haipp jgn dok mengarut nak buat cite ye, …

Cerita 19 Ramadhan.

Salam semua.. Date: 29hb Ogos 2010 Ahad. Event: Majlis Berbuka Puasa bersama KAMIE. Time: 6pm at G…

Cerita 18 Ramadhan.

Salam semua... Hurmm rasanya lama tak jenguk blog Lin ni, kebizian melanda, mengemas rumah, melaya…

Cerita 17 Ramadhan

Salam semua... Salam berhujung minggu buat semua, hrni anak2 Lin semua tak sekolah, nak ikutkan y…

Cuma rm6* SAHAJA..

Salam semua... Ha murah kan? cuma rm6 je untuk perlindungan perjalanan berhari raya, tadi waktu Li…

Cerita 16 Ramadhan.

Salam semua... Waktu Lin tulis entry ni, hujan lebat membasahi bumi Johor, time nak amik anak seko…

Cerita 15 Ramadhan

Salam semua... Huarghh ngantuknya mata, kowang tgk tu jam dah pkl brp, waktu ni hampir ke jam 1am …

MsjBox Fastbreak 6-Sogo

Salam semua.. Bila time puasa mesti ada mjlis berbuka pose plk..hehehe so mcm thn2 lepas, MsjBox a…

Terkini dari Halal Malaysia.

Salam semua... Tgri ni dok baca2 email ada dpt plk jawapan dr Halal Malaysia mengenai isu Mc Donal…

تحميل المزيد من المشاركات
لم يتم العثور على أي نتائج