عرض المشاركات من نوفمبر, ٢٠٠٨

Kenduri Kendara-Khatam Khatan

Salam semua... Dok penat,letih,lepak..tp kena gak la bngun pg2 td,uruskan sarapan,on9 jap skodeng2 …

Selamat tinggal BIBIK 'seksi'

Salam semua.... Huk3...Selamat tinggal,sayonara bt bibik seksi lin,Anita..dia kena blk emergency me…

Oscar AWARD bt Lin

Salam semua... Maaf la teramat2 byk bt Daddy Cool ...mana x nye,Daddy jemput Lin dr mula carpet tu…

AWARD Hollywood...

Salam semua... Hrnilast la ke buzy an lin ni..esok2 dh free la sikit...ishh rindu betul dgn laptop …

Rewang-Pengsan!!!

Salam semua... Bz.bz.bz....itu la Lin dlm 2hr ni...sebenarnye Lin ada gi checkup sakit Puan semalam…

Barang baik punye!!!!

Salam semua... Maaf la semua nye..2-3hr lepas ni mmg bz la..Lin sibuk dgn medical checkup,bz dgn ur…

Singapura dan Mutiara

-Gambar snap masuk ke singapura. -Jln sorg2 je hrni,tu yg x de mood nk tgk2 brg. -Masih x de rezki …

AWARD Tera-Lepidop

Salam semua.. Maaf terlambat ye Tera nk publish award ni,ni pun bru je blk dr sgpura,trus bt en3..…

Lawak Mat BANGLA

Salam semua... Pg ni Lin kongsi cerita kawan Lin ni,lawak gelak pepagi la ni...keh3 Cerita bermula…

Dapat lagi HADIAH!

Salam semua... Pg yg ceria,cuaca yg suam2 kuku ni...bngun saje pg ni,Lin nk post en3 gift dr SriSuf…

PUISI Suami vs Isteri

PUISI utk Isteri Isteriku , jika engkau bumi, akulah matahari. Aku akan menyinari mu kerana engka…

4 Award dalam 1

1.Award dtgnye dr CT/CM.. 2.Award dtg nye dr Pu3mimi.. 3.Award dtg nye dr Cik Lawa.. 4.Award dtg…

Sebelum dan Selepas!!!

Salam semua... Makan2 mari makan...cepat atau lambat dtg pun dh abis dah...keh3..Pau tu mmg sedap!y…

PAU Roslan

Salam semua... PAU ROSLAN..sape x kenal klu kt Kg Melayu tu,mana2 pegi mesti ada Pau Roslan tu,jd m…

Balik dari KEBUN

Salam semua... Kebun?keh3...tu sebenarnye kebun kecik kt rumah je tu...Tghri td Lin ke rumah mak ja…

Sape nk beli buku??

Salam semua... 'Surat khabar lama''surat khabar lama'...keh3..ha tu la dia buku2 yg…

DeskTop TAG!!

Salam semua.. Hrni hr bt tag bg Lin,tp tag bergambo je tu,senang dn cepat..keh3..lama dh simpan hut…

Selongkar kete??

Salam semua... Hrni Lin dpt tag dr awek mami dr Pulau mutiara tu,Ryan..dia kate tag ni bru per-1 ka…

Cikgu bg Hadiah?

Salam semua... Blk kenduri dpt telur,siap dpt berkat mkn lg...bila blk rumah buka pc dpt plk gift..…

Kenduri GearBox

Salam semua... Hrni Lin ke rumah Yatie,ada kenduri anknye berkhatan,so dia bt doa selamat,yassin,d…

Lin dan BUAYA

Salam semua... Mgkin time gini korang dh tido agknye..mlm ni Lin tido lewat sikit,tggu hubby belum …

Hadiah dr HoneySour

Salam semua... Manis,cute,chubby itulah dia Honeysour,teman di alam blog yg belum prnah jumpa lg,tp…

تحميل المزيد من المشاركات
لم يتم العثور على أي نتائج